به گزارش ایسنا، در دعای روز هجدهم ماه مبارک رمضان آمده است:
«بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِیمِ
اللّهمّ نَبّهْنی فیهِ لِبَرَکاتِ أسْحارِهِ ونوّرْ فیهِ قلبی بِضِیاءِ أنْوارِهِ وخُذْ بِکُلّ أعْضائی الی اتّباعِ آثارِهِ بِنورِکَ یا مُنَوّرَ قُلوبِ العارفین.»
حجتالاسلاموالمسلمین محمد پیکری -استاد حوزه و دانشگاه- در تفسیر دعای این روز اظهار کرد: دعای روز هجدهم دعای بسیار پر فیض به لحاظ طرح موضوع نورانیت در ضمیر روزهدار است، روزهداری که در روز هجدهم موفق به قرائت این دعا میشود اکسیر و معجزه سحر را تقاضا میکند.سحر یک اکسیر و معجزه است و سحری بینظیر است که سبب میشود توفیقات بیمثال و بیبدیل در زندگی روزهدار به وجود بیاید. بنابراین در دعای روز هجدهم ماه رمضان از خداوند متعال میخواهیم که در این روز ما را متنبه کند به وسیله برکات سحرها؛ سحرهایی که از روز اول ماه رمضان بیدار شده و با خدا راز و نیاز کردهایم و نماز اول وقت خوانده تا به سحر روزه هجدهم رسیدهایم.
این استاد حوزه خاطرنشان کرد: در دعای این روز از خداوند میخواهیم که امروز دل ما را نورانی کند به روشنی نورهای خودش که عالم را پر کرده است.نورانیت پروردگار هیچ نقطه تاریکی در عالم وجود باقی نگذاشته است و این نورانیت همه هستی را از جلوههای خودش منور کرده و هستی آینه تمام نما درخشندگی نور خداست. در سحرهای ماه مبارک رمضان و اساسا در هر سحری انسان سحرخیز با نگاه به افق به دنبال نور و روشنایی دل چشم دوخته است. این نورانیت و معنویت زندگی انسان را جلا داده و باعث میشود نگاه او به هستی از نگاه تاریک پر از گناه به نگاه روشن پر از برکت تغییر کند، این یکی از فیضهای مهم سحر است.
انتهای پیام