به گزارش ایسنا، اکبر نیکزاد در نشست خبری به مناسبت سالروز افتتاح حساب صد امام خمینی (ره) اظهار کرد: فرمول ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن بسیار ساده است اما بعضا خوب تبیین نمیشود. تامین زمین توسط وزارت راه و شهرسازی به صورت رایگان انجام میشود که خیلی ارزشمند است.
وی اظهار کرد: سازمان نظام مهندسی هم ۵۰ درصد در ارائه خدمات تخفیف میدهد و در مواردی این تخفیف بیش از ۵۰ درصد است. شهرداریها نیز برای تراکم عوارضی دریافت نمیکنند و در سایر بخشهای صدور پروانه ۳۰ درصد تخفیف میدهند.
رئیس بنیاد مسکن انقلاب اسلامی با بیان اینکه ساخت واحدها از طریق وام بانکی و آورده متقاضیان پیش میرود، تصریح کرد: قیمت واحدها بستگی به کیفیت پروژه، تراکم، مشاعات، امکانات و غیره دارد متقاضیان را در هیچ پروژهای بلاتکلیف نگذاشتهایم و از همان ابتدا هزینه ساخت را به آنها میگوییم تقریبا هم متری ۱۰۰ هزار تومان بیشتر در نظر میگیریم که متقاضی بعدا غافلگیر نشود.
نیکزاد درباره هزینه ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن در بافت فرسوده تهران بیان کرد: در مناطق ۱۶، ۱۸ و ۲۰ در بافت فرسوده تهران پروژههای نهضت ملی مسکن را پیش میبریم در میدان شوش حدود ۱۳۰۰ واحد را به میانگین پیشرفت فیزیکی ۳۰ درصد رساندهایم هماکنون میانگین قیمت تمام شده پروژه میدان شوش تقریبا ۱۰ میلیون مترمربع است. وی همچنین ادامه داد: میانگین قیمت تمام شده ساخت واحدهای نهضت ملی مسکن در شهرهای زیر ۲۵هزار نفر متری ۸ تا ۹ میلیون تومان است و تلاش می کنیم از میانگین قیمت بالاتر نرود.
وی تصریح کرد: با توجه به نوسانات اقتصادی که بعضا اتفاق میافتد من بعضا نگران هستم که هزینههای ساخت دچار تغییر شود و به همین دلیل در اعلام قیمت مقداری ملاحظاتی را در نظر میگیریم.
رییس بنیاد مسکن گفت: در بخش شهری ۱۰۴ هزار و ۲۲۰ واحد نهضت ملی مسکن را به مرحلهی ساخت رساندهایم.
نیکزاد با بیان اینکه در نظر داریم تا سال ۱۴۱۰ حتی یک واحد غیرمقاوم در روستاها وجود نداشته باشد گفت: بنیاد مسکن در روستاها و شهرهای بالای ۲۵ هزار نفر، نوسازی و بهسازی واحدهای مسکونی را انجام میدهد. در بخش مسکن محرومین تفاهمنامهای با بسیج سازندگی و کمیته امداد برای احداث ۴۰ هزار واحد امضا کردهایم. به منظور ساخت ۲۰ هزار واحد با بنیاد مستضعفان، ۱۰ هزار واحد با سازمان بهزیستی و ۵۰۰۰ واحد با خیرین مسکنساز تفاهمنامه به امضا رساندهایم که سرجمع همهی اینها به ۷۵ هزار واحد میرسد.
وی یادآور شد: سال گذشته ۳۰۰ دستگاه ماشینآلات را خریداری و به بنیاد مسکن استانهای کشور ارسال کردیم. سنددار کردن خانههای روستایی و شهرهای زیر ۲۵ هزار نفر نیز در دستور کار است که تا کنون ۷۰ درصد واحدهای روستایی دارای سند شدهاند.
رییس بنیاد مسکن با اشاره به همکاری بنیاد و شهرداری برای توسعه مترو تهران گفت: خط ۴ مترو تهران را به اجرا رساندهایم که تا عید فطر یک فاز آن افتتاح میشود. توسعه حرم حضرت عبدالعظیم حسنی (ع) را در حال اجرا داریم که تا دو ماه آینده به اتمام خواهد رسید. همچنین عملیات اجرایی بزرگترین پارکینگ طبقاتی کشور را در حرم حضرت عبدالعظیم تا دو هفتهی دیگر آغاز میکنیم. گردش مالی که از طریق این طرحها ایجاد میشود ۸ درصد آن به مسکن محرومین اختصاص پیدا میکند.
نیکزاد درخصوص تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی مسکن روستایی بیان کرد: تسهیلات ۲۰۰ میلیون تومانی ساخت مسکن روستایی، امسال با توجه به شعار سال افزاش پیدا نمیکنند و انتظار داریم روستاییان بر اساس ارقام سال گذشته برنامهریزی داشته باشند.
انتهای پیام