بیمارستان فوق تخصصی نیایش، اردیبهشت ماه ۱۳۹۸ با حضور نمکی وزیر وقت بهداشت در خرمآباد کلنگزنی شد اما با گذشت بیش از سه سال هنوز به بهرهبرداری نرسیده است.
در خصوص آخرین وضعیت این پروژه درمانی لرستان، دکتر یحیی ابراهیمی، عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی به ایسنا گفت: مجری پروژه بیمارستان ۵۱۵ تختخوابی نیایش خرمآباد قرارگاه خاتمالانبیاست و از روز اول قرارشد که پروژه با ۱۸۰ میلیارد تومان به انجام برسد اما با افزایش قیمت دلار و تورم، قیمت تمام شده برای انجام پروژه به ۶۰۰ میلیارد تومان رسید.
وی ادامه داد: در ابتدای کار قرارگاه خاتم تمایلی به ادامه کار نداشت و با تشکیل جلساتی با قرارگاه و پیگیریهای متعدد مجری پروژه را مجاب کردیم تا با تعرفههای جدید کار را آغاز کند.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: همچنین مقرر شد مبالغی که برای ساخت نیاز دارد از طریق تهاتر تامین شود.
ابراهیمی تصریح کرد: برای تامین اعتبار مورد نیاز این پروژه درمانی از ظرفیت ماده ۵۶ استفاده خواهد شد که تاکنون از این محل ۲۷۳ میلیارد تومان آن محقق شده است و مابقی اعتبار نیز در جریان سفر رئیس جمهوری به استان به عنوان پیشنهادات مطرح و مصوب شده است.
وی بیان کرد: در این راستا کارها و روند قانونی بیمارستان ۵۱۵ تختخوابی نیایش خرمآباد انجام شده است.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه بیمارستان نیایش خرمآباد فوق تخصصی بوده و شامل تختهای فوقتخصصی، داخلی و جراحی است و تمام رشتهها را خواهد داشت.
ابراهیمی بیان کرد: در کنار این مجموعه بزرگ امکانات آزمایشگاهی پیشرفته در نظر گرفته خواهد شد و با بهرهبرداری از این پروژه وزارت بهداشت نسبت به تجهیز آن اقدام خواهد کرد.
وی اضافه کرد: ماده ۵۶ ظرفیت خوبی برای ساخت پروژههای بهداشتی و درمانی استان محسوب میشود.
عضو کمیسیون بهداشت مجلس شورای اسلامی افزود: هماکنون پیشرفت احداث این بیمارستان کند بوده و راضی کننده نیست و ضرورت دارد روند ساخت بیمارستان نیایش خرمآباد شتاب بیشتری بگیرد.
ابراهیمی اظهار کرد: چنانچه مجری پروژه تمایلی به ادامه کار ندارد قرارداد را فسخ و به پیمانکار جدید واگذار کند.
انتهای پیام