به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فلسطینی معا، در تعدادی از شهرکهای عربی، فلسطینیها با برگزاری تجمعاتی اعتراضی، یورش نیروهای رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی و افراد معتکف در مسجد القبلی و نیز بازداشت صدها تن را محکوم کردند.
در شهرک کابول فلسطین اشغالی، پلیس رژیم صهیونیستی دو تظاهرکننده را به دلیل در دست داشتن پرچم فلسطین در جریان تجمع در حمایت از مسجدالاقصی و محکومیت حمله به نوار غزه و لبنان بازداشت کرد.
نیروهای رژیم صهیونیستی به تظاهرکنندگان در این تجمع حمله کرده و آنها را از حمل پرچم فلسطین منع کردند.
پلیس رژیم صهیونیستی تعدادی از فلسطینیها را در شهرکهای عربی از جمله ام فحم، الناصره و کفرمندا بازداشت کرد.
در دیگر نقاطجهان از جمله مراکش نیز روز جمعه دهها فعال حقوق بشری برای ابراز همبستگی با فلسطین و مسجدالاقصی پس از تنش اخیر که میان رژیم صهیونیستی و فلسطین و لبنان رخ داد، در برابر پارلمان مراکش تظاهرات کردند.
تظاهرکنندگان که بنا به فراخوان جبهه مراکشی در حمایت از فلسطین و مخالفت با عادی سازی روابط به خیابانها آمده بودند، با حمل پرچم فلسطین و تصاویر مسجدالاقصی خواهان توقف عادی سازی روابط میان مراکش و رژیم صهیونیستی بلکه جنایتکار خواندن این رژیم شدند.
مراکش و رژیم صهیونیستی دسامبر ۲۰۲۰ با میانجیگری آمریکا در ازای به رسمیت شناختن حاکمیت مراکش بر منطقه صحرای غربی؛ مورد مناقشه میان رباط و جبهه پولیساریو روابط خود را عادی کردند.
مردم یمن در استانهای مختلف این کشور هم با برگزاری تظاهرات، یورش پلیس رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی و حمله به افراد معتکف را محکوم کردند.
خبرگزاری سبا وابسته به انصارالله یمن هم اعلام کرد، تجمعهای اعتراضی علیه این اقدامات رژیم صهیونیستی در صنعا و حدیده در حال انجام است.
در بیانیههایی که در تجمعات مسلمانان در سراسر جهان صادر شده، مسلمانان خواهان اتخاذ موضعی جدی برای اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی جهت توقف حملات این رژیم به فلسطینیها و مسجدالاقصی شدند.
انجمن ملی پاکستان نیز با اجماع یورش نیروهای رژیم صهیونیستی به مسجدالاقصی و حمله به نمازگزاران و افراد معتکف و بازداشت برخی از آنها را در ماه رمضان محکوم کرد.
این انجمن در بیانیه خود بر حمایت پایدار پاکستان از مبارزه ملت فلسطین برای دستیابی به حق خود در تعیین سرنوشت تاکید کرد.
این انجمن پاکستانی از جامعه جهانی خواست برای حفاظت از ملت فلسطین اقدام کند و بار دیگر بر درخواست پاکستان برای تشکیل کشور مستقل فلسطین به پایتختی قدس در مرزهای ۱۹۶۷ تاکید کرد.
در لندن نیز صدها تظاهرکننده روز جمعه در مقابل سفارت رژیم صهیونیستی در انگلیس در اعتراض به حملات به مسجد الاقصی در قدس شرقی تظاهرات کردند.
این اعتراض توسط سازمانهای غیردولتی مختلف و گروههای کمپین همبستگی فلسطینی از جمله دوستان الاقصی، انجمن فلسطین در بریتانیا و ائتلاف توقف جنگ درخواست شد.
شبکه یهودی ضد صهیونیستی و صدای یهودی برای کارگران از جمله شرکت کنندگان بودند.
جمعیت با محکوم کردن حملات اخیر رژیم صهیونیستی به فلسطین، شعارهایی در همبستگی با فلسطینیها از جمله «فلسطین را آزاد کن» سر دادند.
معترضان همراه با پرچمهای فلسطین، تابلوهایی را حمل میکردند که روی آن نوشته شده بود: «تسلیح اسرائیل را متوقف کنید»، «به آپارتاید اسرائیل پایان دهید»، «تحریمها علیه اسرائیل» و «غزه، به محاصره پایان دهید».
بن جمال، مدیر کمپین همبستگی فلسطین (PCS) به جمعیت گفت که آنها دوباره به دلیل حملات "وحشیانه" اسرائیل علیه فلسطینیان در آنجا حضور دارند.
وی گفت: ما اینجا هستیم زیرا یک بار دیگر رژیم صهیونیستی فلسطینیها را در غزه بمباران میکند و ما اینجا هستیم زیرا از ابتدای سال ۲۰۲۳ این رژیم فلسطینیها را قتل عام میکند.
سعوده بدات، از دوستان الاقصی، گفت که نیروهای اسرائیلی در ماه مبارک رمضان بار دیگر به نمازگزاران فلسطینی در مسجد الاقصی حمله کردند.
او گفت: حمله به هر مکان عبادت باید یک اقدام تروریستی تلقی شود.
بدات با انتقاد از بازنمایی گزارشهای رسانهها از آنچه در منطقه میگذرد، تأکید کرد که این یک درگیری یا درگیری بین طرفهای برابر نیست، بلکه حملات وحشیانه «سیاستهای آپارتاید» است.
ارتش رژیم صهیونیستی بامداد روز جمعه یک سری حملات هوایی را به اهدافی در غزه انجام داد و گفت که آنها اهداف گروه حماس هستند.
تنش در چند روز گذشته پس از حملات رژیم صهیونیستی به نمازگزاران در مسجد الاقصی در قدس شرقی اشغالی بالا گرفته است.
از زمان تشکیل دولت جدید رژیم صهیونیستی در اواخر سال ۲۰۲۲ که طبق اعلام رسانههای خود این رژیم افراطیترین دولت در تاریخ رژیم صهیونیستی است، تنشها در قدس و اطراف آن تشدید شده است.
انتهای پیام