به گزارش ایسنا، یک دیپلمات اروپایی بدون ذکر نام خود به روزنامه واشنگتن پست گفت: «درباه نورد استریم حرف نزن» در حال حاضر تبدیل به قانون نانوشتهای در جلسات و گردهماییهای اروپاییها و سیاستگذارن ناتو شده است. رهبران سود چندانی در کنکاش نسبت به این موضوع و یافتن پاسخی نامطلوب نمیبینند. مقامات ترجیح میدهند احتمال اینکه کار اوکراین یا متحدان این کشور باشد، در نظر نگیرند.
این دیپلمات در ادامه افزود: این مسئله اکنون حکم وجود یک جسد در دورهمی خانوادگی را دارد؛ در حالی که همه میتوانند آن را ببینند، اما وانمود میکنند که چیزی وجود ندارد و بهتر است چیزی درباره آن ندانند.
گرچه روزنامه واشنگتن پست حدس و گمانهزنیهایی نسبت به اوکراین و دیگر کشورها مطرح کرد اما در گزارشش چیزی درباره ارتباط دولت آمریکا نسبت به انفجار این خطوط ذکر نکرد.
چندی پیش سیمور هرش، روزنامهنگار تحقیقی کهنهکار آمریکا گفت که جو بایدن، رئیسجمهور آمریکا دستور خرابکاری در خطوط لوله نورد استریم را صادر کرد زیرا از سطح حمایت اولاف شولتس، صدراعظم آلمان از اوکراین در درگیری با روسیه ناراضی بود.
به گفته هرش، رهبر ایالات متحده در سپتامبر گذشته تصمیم گرفت دستور منفجر کردن مینها در ته دریای بالتیک را صادر کند، زیرا درگیریها از دیدگاه ایالات متحده «در اوکراین عالی پیش نمیرفت».
۲۷ سپتامبر سال گذشته میلادی، اپراتور خط لولههای نورد استریم از وقوع "خسارات بیسابقه" در خط لولههای انتقال گاز نورد استریم ۱ و نورد استریم ۲ خبر داد. کارشناسان سوئدی وقوع دو انفجاری که در ۲۶ سپتامبر در نزدیکی مسیر این خط لولهها رخ داد را ثبت کردند. دادستان کل روسیه نیز یک پرونده کیفری را برای این حادثه با محوریت اتهام "تروریسم بینالمللی" آغاز کرد.
انتهای پیام