غلامرضا قائدامینی در گفتوگو با ایسنا درخصوص بازرسی از اصناف چهارمحال و بختیاری، اظهار کرد: طرح بازرسی نوروزی از اصناف از ابتدای اسفندماه سال ۱۴۰۱ آغاز شد و بازرسیها نیز براساس برنامهریزی صورت گرفته انجام شد، یعنی طی ۱۰ روز ابتدایی اسفندماه قیمتگذاری و ابلاغ آن به واحدهای خدماتی مانند قالیشوییها، خشکشوییها، کارواش، خدمات فنی و مکانیکی صورت گرفت و این واحدها مورد بازرسی نیز قرار گرفتند.
معاون بازرسی، نظارت و حمایت از مصرفکننده سازمان صمت چهارمحال و بختیاری افزود: طی ۱۰ روز دوم اسفندماه واحدهای عرضه کالاهایی مانند لوازم خانگی، لوازم یدکی، موبایل و لوازم جانبی همچنین کالاهای پرتقاضا مانند پوشاک، کیف، کفش و... مورد بازرسی قرار گرفتند و در ۱۰ روز پایانی سال نیز واحدهای فروش آجیل، شیرینی، خواربار بررسی شدند البته کالای کشاورزی محور مانند مرغ، میوه، گوشت قرمز و سفید نیز با وجود اینکه در حوزه وظایف این سازمان قرار نداشت اما مورد بازرسی و رصد قرار گرفتند.
وی ادامه داد: با آغاز ماه مبارک رمضان نظارت بر واحدهای عرضهکننده کالاهای پرتقاضا مانند خرما، زولبیا و بامیه آغاز شد و قیمتگذاری این محصولات صورت گرفت. همچنین بازرسان سازمان بازرسی، نظارت و حمایت از مصرفکننده سازمان صمت چهارمحال و بختیاری به بررسی بازار پرداختند و این بازرسیها در روزهای تعطیل مانند ۱۱، ۱۲ و ۱۳ فروردین ماه تداوم داشت، مرکز پاسخگویی این سازمان نیز همواره فعال بود تا شکایات مردم در این زمینه را دریافت کند.
قائدامینی عنوان کرد: بازرسی از اصناف در چهارمحال و بختیاری تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه خواهد داشت و شهروندان نیز میتوانند شکایات خود را ضمن تماس با شماره ۱۲۴ اطلاعرسانی کنند تا بررسیهای لازم انجام شود، شکایات مربوط به کالاهای کشاورزی محور نیز به سازمان جهادکشاورزی در استان منعکس میشوند.
معاون بازرسی، نظارت و حمایت از مصرفکننده سازمان صمت چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: طی سال ۱۴۰۱ در استان ۶۱ هزار و ۲۱۳ مورد بازرسی صورت گرفت و در این مدت ۳۴۱۷ مورد تخلف در قالب ۳۰۰۹ پرونده به سازمان تعزیرات گزارش شد که ارزش ریالی این تخلفات نیز ۹۳ میلیارد تومان است.
وی تصریح کرد: طرحهای نظارتی که طی سال ۱۴۰۱ در چهارمحال و بختیاری اجرا شد شامل ماه مبارک رمضان، نوروز ۱۴۰۱، بازگشایی مدارس، بازرسی از مراکز نگهداری کالا، شب یلدا و طرح نوروز ۱۴۰۲ است که بیشترین تخلفات نیز مربوط به عدم درج قیمت کالا، گرانفروشی و عدم ارائه فاکتور خرید میشود قاچاق کالا نیز در رتبه بعدی قرار میگیرد.
قائدامینی خاطرنشان کرد: از ابتدای اسفند ۱۴۰۱ تا امروز ۶۵۲۰ مورد بازرسی از اصناف در چهارمحال و بختیاری انجام شده که در این مدت ۶۵۸ مورد تخلف در قالب ۶۰۲ پرونده گزارش شده که ارزش ریالی این تخلفات نیز ۲.۳ میلیارد تومان تخمین زده شده است.
انتهای پیام