قاسم کریمزاده در گفتوگو باخبرنگار ایسنا، افزود: ارزش اقتصادی تولید این مقدار انواع آبزیان درمازندران درحال حاضر سالانه بیش از ۸ هزار میلیارد تومان برآورد میشود.
وی افزود: درحال حاضر در ۳ هزار و ۸۰۰ واحد آبزی پروری در مازندران، حدود ۸ هزار نفر به صورت مستقیم و ۴۰ هزار نفر به صورت غیر مستقیم در این صنعت مشغول به تولید و فعالیت هستند.
شناسایی ۸۴ فرصت جدید سرمایه گذاری درشیلات مازندران
مدیرکل شیلات مازندران همچنین دربخش دیگری به شناسایی ۸۴ فرصت جدید سرمایه گذاری در حوزه توسعه آبزی پروری و فعالیتهای شیلاتی دراستان خبرداد و ابراز امیدواری کرد: با اجرایی شدن طرحهای جدید حوزه شیلات مازندران، علاوه بر افزایش حدود ۶۵ هزارتنی به ظرفیت تولید سالانه استان، برای بیش از ۵ هزار و ۴۰۰ نفر نیز فرصت جدید اشتغالزایی فراهم خواهد شد.
کریمزاده، علاقمندی به سرمایه گذاری با توجه به ظرفیت و جایگاه آبزی پروری در مازندران را به لحاظ مقرون به صرفه دانست و تصریح کرد: با توجه به شرایط مازندران و ایجاد اشتغال به همراه تامین بخشی از پروتئین مورد نیاز جامعه، انتظار است که سرمایه گذاران جدید در این حوزه به سمت ایجاد مزارع و پرورش دو منظور ماهی هدفگذاری و برنامه ریزی کنند.
صادرات ۷هزارتنی محصولات شیلاتی مازندران
مدیرکل شیلات مازندران از تمایل بالای مردم کشورهای روسیه وهمسایه ایران به خاویار تولید استان ما علاقمندی زیادی نشان میدهند، گفت: سالانه حدود ۱۰۰ تن گوشت ماهیان خاویاری و یک ونیم تن خاویار به کشورهای دنیا از جمله روسیه و همسایههای منطقه ایران صادر میشود.
کریمزاده، سهم صادرات محصولات شیلاتی مازندران را سالانه حدود ۷ هزار تن اعلام کرد و گفت: این روند در سالهای اخیر با افزایش فرآوری محصولات شیلاتی و جلوگیری از خام فروشی افزایش یافته است.
تولید بالا، سرانه پایین مصرف ماهی
وی با اشاره به اینکه با وجود حجم بالای تولید آبزی و صید ماهی در مازندران سرانه مصرف ماهی در کشور حدود ۱۲ کیلوگرم و در نوار ساحلی مازندران حدود ۱۵ کیلوگرم است، تصریح کرد: این درحالی است که سرانه مصرف ماهی در برخی کشورها بیشتر از ۲۲ کیلوگرم است.
وی اضافه کرد: مصرف ماهی به تنها تامین کننده حدود ۲۰ درصد پروتئین مورد نیاز بدن انسان است که در راستای مصرف غذای سالم انتظاراست که خانوادهها در مصرف هفتگی این فرآورده را مورد استفاده قرار دهند.
انتهای پیام