علیرضا عباس زاده در جلسه مدیریت بحران شهرستان بشرویه گفت: مسئله مقاوم سازی واحدهای مسکونی مردم از مهمترین اقداماتی است که باید مدنظر قرار دهیم.
به گزارش ایسنا، وی افزود: خوشبختانه تلفات جانی در زلزله سال گذشته بشرویه نداشتهایم، اما این یک هشدار جدی است که باید اکنون برای مقاوم سازی منازل این شهرستان اقدام کنیم؛ از طرفی دهیاران باید مقاوم سازی را ترویج دهند.
عباس زاده گفت: از این فرصت برای مقاوم سازی واحدهای نامقاوم شهری و روستایی استفاده کنیم و با این ۸۰۰ واحدی که مقاوم سازی شود درصد مقاوم سازی شهرستان بشرویه بالاتر خواهد رفت.
محمدعلی آخوندی؛ مدیرکل مدیریت بحران خراسان جنوبی نیز در این جلسه گفت: بیش از هزار و ۴۰۰ واحد غیرمقاوم در شهرستان بشرویه وجود دارد که باید مقاوم سازی همه واحدهای مسکونی و خسارت دیده انجام شود.
قاسم تنها، مدیرکل بنیاد مسکن انقلاب اسلامی خراسانجنوبی نیز گفت: متأسفانه در شهرستان بشرویه مقاوم سازی ۳۷/۱ درصد است که از متوسط کشوری و استانی کمتر می باشد.
وی افزود: درحال حاضر ۶۵۰ واحد احداثی و ۱۵۰ واحد تعمیری داریم که تاکنون ۱۰۴ پروانه صادر شده که تا قبل از ۲۰ فروردین باید برای تمامی متقاضیان پروانه صادر شود.
تنها بیان کرد: برای احداث واحد مسکونی شهری هر واحد ۳۵۰ میلیون تومان با نرخ ۶ درصد، ۳۰ میلیون تومان تسهیلات معیشتی، ۸۰ میلیون تومان کمک بلاعوض ، ۱۵ میلیون تومان کمک بلاعوض معیشتی پرداخت میشود و برای واحد های روستایی مبلغ تسهیلات ۳۰۰ میلیون تومان البته با نرخ ۵ درصد است.
علیزاده، فرماندار بشرویه نیز در جلسه مدیریت بحران شهرستان گفت: در بحث بازسازی واحدهای آسیب دیده از زلزله این جلسه تشکیل شده است.
وی افزود: در زلزله سال گذشته در بشرویه دو شهر بشرویه و ارسک و ۳۹ روستای شهرستان دچار خسارت شدند.
فرماندار بشرویه گفت: در زلزله های سال گذشته ۹۳۲ واحد مسکونی که از این واحد ۶۷۰ واحد غیر مقاوم بودند دچار خسارت شدند و ۸۰ واحد نیز تخریبی و غیرقابل استفاده شد که از تسهیلات بازسازی وتعمیر استفاده خواهند کرد.
علیزاده بیان کرد: شهرستان بشرویه از نظر مقاوم سازی واحدها در رتبه بندی پایینی در سطح استان و حتی کشور است و همه ما در فرهنگسازی و ترغیب وتشویق مردم در بحث مقاوم سازی واحدهای غیرمقاوم باید بیشتر تلاش کنیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی همچنین در دیدار با امام جمعه شهرستان بشرویه گفت: آبرسانی به روستاهای فاقد آب در استان، گامی مؤثر در راستای رفع محرومیت است.
عباس زاده به بزرگترین طرحهای در حال اجرا توسط دولت سیزدهم در کشور و خراسان جنوبی اشاره کرد و افزود: در استان طرحهای بزرگ گازرسانی را در روستاها داریم و همچنین آبرسانی به روستاهای فاقد آب از بزرگترین پروژه های دولت است که زمینه محرومیت زدایی و عدالت را فراهم میکند و امیدواریم پایان آبرسانی به همه روستاهای استان را تا سال ۱۴۰۳ داشته باشیم.
وی گفت: دولت در اکثر نقاط کشور طرح نهضت ملی مسکن را دنبال میکند و این اقدام بسیار خوبی برای خانه دار شدن مردم است؛ خوشبختانه در بحث جادهها نیز اقدامات بسیار خوبی در حال انجام است.
انتهای پیام