دکتر فیض الرحمن رسولیزاده در گفت و گو با خبرنگار ایسنا اظهار کرد: در راستای ارتقا سلامت و امنیت غذایی شهروندان تعداد ۳۰۰ نفر از بازرسان بهداشتی در قالب ۷۴ تیم بصورت شبانه روزی تا پایان رمضان بر فعالیت مراکز تهیه، توزیع و عرضه موادغذایی، مراکز اقامتی، مجتمع های رفاهی خدماتی، اماکن عمومی و سایر مراکز حساس در شهرستان تحت پوشش دانشگاه علومپزشکی ایرانشهر نظارت حداکثری خواهند داشت.
وی افزود: با تشدید بازرسیهای بهداشت محیط در ماه مبارک رمضان تاکنون حدود ۹ هزار بازدید در ساعات مختلف شبانه روز از مراکز عرضه موادغذایی شامل رستورانها، کبابی، ساندویچ فروشی صورت گرفته است که در مجموع از ابتدای طرح سلامت نوروزی تاکنون مقدار ۲۰ تن موادغذایی و لبنی فاسد و تاریخ منقضی کشف و معدوم شده است.
تشدید نظارت های بهداشتی ماه مبارک رمضان در شهرستان فنوج ادامه دارد
وی افزود: همزمان با حلول ماه مبارک رمضان و افزایش فعالیت اصناف مرتبط در زمینه عرضه زولبیا و بامیه، حلیم و آش و سایر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی طرح تشدید نظارت و بازرسی از مراکز حساس فروش مواد غذایی در دستور کار بازرسان بهداشت محیط شهرستان فنوج قرار گرفته است.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جنوب سیستان و بلوچستان(ایرانشهر) گفت: بازرسان بهداشت محیط در این طرح از قنادیهای سطح شهر، رستوران ها، نانواییها و اغذیه فروشی ها به صورت روزانه بازدید میکنند.
رسولیزاده بیان کرد: این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان با استفاده از دستگاه های پرتابل سنجش روغن، ید سنجی و شوری سنجی انجام میشود، همچنین کلرسنجی و نظارت بر آب آشامیدنی شهر و روستا از اهم فعالیتهای کارشناسان در این ماه است.
پلمب ۷ واحد صنفی متخلف در شهرستان دلگان
وی ادامه داد: از ابتدای طرح سلامت نوروزی بازرسان بهداشت محیط این شهرستان پس از آموزش و بازدیدهای مکرر از واحدهای صنفی سطح شهر هفت واحد متخلف را بدلیل عدم رعایت موازین بهداشتی پلمب کردند.
وی افزود: بازرسان بهداشت محیط به صورت ویژه در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان در ۲ شیفت صبح و عصر از سطح مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن عمومی و بین راهی، رستورانها و قنادیها بازدید میکنند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جنوب سیستان و بلوچستان(ایرانشهر) گفت: پس از شروع طرح سلامت نوروزی در سطح دانشگاه علوم پزشکی بازرسان این شهرستان ۵۶۶ مورد بازدید از مراکز تهیه و توزیع موادغذایی و اماکن حساس، ۱۱ مورد به مراجع قضایی معرفی و همچنین نزدیک به ۸۹۷ کیلوگرم انواع مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته را جمع آوری و معدوم کردند.
وی تصریح کرد: با توجه به شروع ماه مبارک رمضان همزمان با تعطیلات نوروزی این طرح تا پایان ماه مبارک رمضان ادامه دارد و شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی میتوانند موارد را از طریق سامانه تلفنی ۱۹۰ وزارت بهداشت یا نزدیکترین مرکز خدمات جامع سلامت و ستاد مرکز بهداشت اطلاع دهند.
جمع آوری و معدوم سازی بیش از ۹ تن مواد غذایی فاسد و تاریخ مصرف گذشته در ایرانشهر
وی افزود: نظارت بازرسان بهداشت محیط از تمامی مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی بر اساس دستورالعمل های ارسالی از معاونت بهداشتی دانشگاه در حال انجام است که بازرسان بهداشت محیط مقدار ۹.۵ تن مواد غذایی تاریخ مصرف گذشته و فاسد را طی یک هفته جمع آوری کرده اند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی جنوب سیستان و بلوچستان(ایرانشهر) بیان کرد: در راستای حفظ سلامت و امنیت غذایی شهروندان یک هزار و ۱۱۷ بازدید از سطح مراکز تهیه و توزیع موادغذایی، رستورانها، قنادی ها و واحدهای صنفی حساس، ۱۳ مورد معرفی به مراجع قضایی، ۴۳ مورد برخورد با دستفروشان، پیگیری ۹ مورد شکایات مردمی طی این مدت توسط بازرسان بهداشت محیط انجام شده است.
دکتر رسولی زاده گفت: در بازدید مشترک بازرسان بهداشت محیط در سطح مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی مقدار ۴ هزار و ۷۰۰ لیتر شیر تاریخ منقضی شده کشف و معدوم شد.
انتهای پیام