۱۴۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد در قم معدوم شد

مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی قم از انجام ۱۸۶۵ مورد نظارت بهداشتی و معدوم سازی ۱۴۰۰ کیلوگرم مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف خبر داد.

مهندس نرگس جعفری مدیر گروه سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی قم امروز ۶ فروردین‌ماه در جمع خبرنگاران، گفت: از آغاز تشدید نظارت های بهداشتی در ایام نوروز و همزمانی آن با ماه مبارک رمضان، ۱۸۶۵ مورد نظارت بهداشتی توسط بازرسان مرکز بهداشت و ۱۸۴ نظارت در قالب گشت‌های مشترک صورت گرفته که منجر به صدور ۴۵ اخطاریه بهداشتی، تعطیلی ۵ اماکن متخلف و معدوم‌سازی ۱۴۰۰ کیلو مواد غذایی فاسد و غیرقابل مصرف شده است.

وی با تاکید بر اهمیت نظارت بر رعایت اصول بهداشتی توسط متصدیان در حفظ سلامت مسافرین و مجاورین کریمه اهل بیت(ع) تصریح کرد: در همین راستا بازرسان مرکز بهداشت با نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، اماکن و مراکز عمومی و بین راهی، هتل ها و مهمانپذیرها، بوستان ها و پارک ها و اماکن زیارتی در این مدت اقدام به انجام ۴۳۵ مورد کنترل کیفی و کلر سنجی آب شرب و ۲۰ مورد نمونه برداری از مواد غذایی مشکوک کرده اند.

جعفری با اشاره به پیگیری و رسیدگی به ۷۰ مورد شکایت بهداشتی دریافت شده از سوی سامانه ۱۹۰ در ۱۰ روز گذشته، بیان کرد: هر یک از همشهریان و هموطنان می توانند یک ناظر بهداشتی باشند و در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی موارد را به سامانه ۱۹۰ گزارش نمایند تا در اسرع وقت مورد رسیدگی قرار گیرد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۶ فروردین ۱۴۰۲ / ۱۶:۳۰
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1402010602269
  • خبرنگار : 50455