علی مکاریان در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: تنوع و نزدیکی به کاشان، دسترسی امن و آسان به نوش آباد، ارزان بودن هزینههای اقامت و قرار گرفتن در مسیر ترانزیت شمال – جنوب کشور، از جمله مزیتهایی است که باعث جذب گردشگر به این شهر شده است.
وی تصریح کرد: محور گردشگری امسال شامل شش بنای مجموعه باستانی شهر زیرزمینی، آب انبار مرکزی، مسجد جامع و مسجد امام علی علیه السلام، حوضخانه مسجد جامع و قلعه خشتی نوش آباد بود که در قالب یک بلیط قابل دیدن بود.
وی تاکید کرد: مجموعه باستانی شهرزیرزمینی نوش آباد، میزبان ۱۰ هزارگردشگر بود که ورودی اول در تعطیلات نوروزی بسته بود.
عضو ستاد گردشگری نوشآباد گفت: برنامه ریزی ستاد گردشگری با همکاری هیئت امنای مسجدها و حسینیهها، مجموعه راهنمایان گردشگری، بخش خصوصی و شهروندان باعث موفقیت در پذیرایی از گردشگران بود که این مشارکت قابل تقدیر است.
مکاریان اظهار کرد: ورود بازنشستگان دارنده کارت منزلت، ایثارگران، کودکان و شهروندان محلی به آثار تاریخی نوش آباد به صورت رایگان بود که رقمی حدود ۲۵ درصد از گردشگران را شامل شده است.
وی افزود: زیرساختهای نوش آباد، بهعنوان یک شهر گردشگری برای افزایش حجم گردشگر مناسب نیست و نیازمند آن است که مسئولان محلی و استان اصفهان چاره اندیشی کنند.
مکاریان تصریح کرد: مجموعه باستانی شهر زیرزمینی نوش آباد، بزرگترین معماری دستکند جهان است که گردشگران زیادی را از داخل و خارج کشور به خود جلب کرده است و امیدواریم مسئولان کشوری و استان اصفهان، برای شناسایی کامل این مجموعه و ثبت آن در فهرست میراث جهانی اقدام موثری کنند.
عضو ستاد گردشگری نوش آباد، تاکید کرد: گردشگری، نقش موثری در توانمندسازی مردم محلی و تنوعرشد اقتصادی و فرصتهای شغلی دارد که با گذشت دو دهه، اقتصاد نوشآباد به گردشگری وابسته شده است که باید بهصورت علمی و تخصصی ترویج شود.
مکاریان گفت: برنامه نوروزگاه، سرنا نوازی، نقالی و شاهنامه خوانی، موسیقی زنده و مسابقه ورزشی، از جمله فعالیتهای گردشگری عید نوروز در نوشآباد است.
به گزارش ایسنا، شهر تاریخی نوش آباد، دارای ۱۰۰ اثر تاریخی شامل قلعهها، مسجد، زیارتگاه و آثار معماری از دورههای سلجوقی، ایلخانی و صفویه است که ۳۰ اثر آن در فهرست آثار ملی کشور ثبت شده و ۱۱ اثر دیگر نیز در نوبت ثبت است.
انتهای پیام