غلامرضا شریعتی در گفت وگو با ایسنا با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری در حرم امام رضا (ع)، بیان کرد: مقام معظم رهبری در سخنرانی مفصلی که در حرم امام رضا (ع) داشتند، موارد مهمی را برشماری کرده و به نقاط قوت و ضعف های کشور در حوزه های مختلف اشاره داشتند. این امر نیز به نوعی حاکی از دوراندیشی و هوشمندی رهبری است. هر فرد و هر جامعه ای باید نقاط قوت و ضعف خود را بشناسد. یکی از حوزه هایی که مقام معظم رهبری به آن اشاره داشتند بحث اقتصاد بود. رهبری تاکید کردند که از ابتدای انقلاب اقتصاد را بیشتر در دستگاه دولت قرار دادیم و این امر سبب شد تا آنچنان که باید در حوزه اقتصاد بهره وری نداشته باشیم.
باید دست مردم را در حوزه اقتصاد بازگذاشت
وی در ادامه اظهار کرد: بخش زیادی از مشکلات امروز جامعه برخاسته از سیاست هایی است که در ابتدای انقلاب پیش گرفته شد. گرچه بعدها رهبری در قالب سیاستهای اصل ۴۴ مواردی را به همه دستگاه ها ابلاغ کردند اما متاسفانه این دستورات و فرمان های رهبری مورد عنایت دستگاه های ملی قرار نگرفت. از سوی دیگر رهبری تاکید داشتند که باید دست مردم را در حوزه اقتصاد بازگذاشت. البته حدود ۱۰ سال است که رهبری بر این موضوع تاکید داشته و در ابلاغ سیاست های اقتصاد مقاومتی نیز به این موضوع پرداختند.
نماینده مردم بهشهر در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: واقعیت این است که راه برون رفت از مشکلات اقتصادی نیز همین موارد است. همه کشورهایی که به رشد اقتصادی خوبی رسیدند به این موارد پرداختند. رشد اقتصادی باید پی در پی باشد. از سوی دیگر زمانی که ما وفور تولید داشته باشیم به خودی خود تورم کنترل خواهد شد. عرضه زیاد یک کالا در بازار جلوی رشد تورم و قیمت ها را خواهد گرفت. سیاست های دولت باید مبتنی بر حمایت از سرمایه گذاری و رشد تولید باشد. اگر این اتفاق بیفتد ما عملا جلوی رشد تورم را گرفته ایم.
باید مشوقهایی برای جذب سرمایه مردم به حوزه تولید پیش بینی شود
وی در ادامه تاکید کرد: ما باید مشوق هایی را در کشور داشته باشیم تا مردم به جای اینکه با سرمایه خود بروند سکه خریداری کرده و درگیر بازار دلالی شوند، سرمایه خود را به سمت تولید بیاورند. اگر دولت بتواند چنین سیاستهایی را اعمال کند ما می توانیم این نقدینگی آزار دهندهای که در جامعه رواج پیدا کرده است را کنترل کنیم.
دشمن درصدد بزرگنمایی نقاط ضعف برای مایوس کردن مردم است
وی افزود: ما در جامعه نقاط بسیار برجسته ای داریم اما دشمن تلاش می کند تا بر نقاط ضعف دست بگذارد. دشمن درصدد است با این کار مردم را مایوس کند. در حالی که در همه جوامع نقاط ضعف وجود دارد. نقاط وقت در جامعه ما بیشتر از نقاط ضعف است ما باید سعی کنیم این نقاط را برای جامعه به درستی تبیین کنیم. تبیین درست نقاط قوت جامعه و مسائل اساسی برای مردم کمک می کند تا امید در مردم برای حل مسائل و مشکلات ایجاد شود.
وی در پایان بیان کرد: دشمن تلاش می کند با برجستگی نقاط ضعف، نقاط قوت جامعه را بپوشاند و مردم را نا امید کند. ما باید مسائل را با مردم در میان گذاشته و و نقاط قوت را برای جامعه تبین کنیم. بنابراین افرادی که برای کشور و منافع آن دلسوز و وفادار بوده باید تلاش کنند تا نقاط قوت جامعه را برجسته کرده و با نگاه واقع نگری نقاط ضعف را مطرح کنند. از این طریق مردم به آینده کشور و حل مشکلات امیدوارتر خواهند شد.
انتهای پیام