جعفر کاویانی دلشاد در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد:این تعداد سیاه چادر از جمله در تپه هگمتانه و ایستگاه جورقان به منظور خدمات سفر در ایام نوروز و به مناسبت ماه مبارک رمضان در رابطه با ارائه خدمات و تولیدات صنایعدستی و گردشگری، پخت نان محلی، دوغ، کشک و سایر تولیدات عشایر استان همدان به مسافرین و گردشگران نوروزی بر پاشده است.
وی با اشاره به استقبال خوب مسافران نوروزی در بازدید از این سیاه چادرهای عشایری و فراهم شدن امکان عرضه محصولات لبنی، فرهنگی و صنایع دستی عشایر در این سیاه چادرها، تصریح کرد: با برپایی چادرهای عشایری در این ایام با توجه به حجم بالای سفر در تعطیلات نوروز،می توان از فرصت معرفی فرهنگ و سبک زندگی عشایر به مردم و هموطنان بهترین استفاده را داشت.
کاویانی دلشاد در ادامه افزود:ساماندهی کوچ عشایر و ورود زودهنگام و خروج دیر هنگام از مراتع و مکان قرار گرفتن عشایر همواره یکی از مشکلات در زمینه عشایر استان به شمار میرود که در این رابطه تمهیدات لازم اندیشیده شده است.
وی یاد آور شد: در این رابطه چند اکیپ در سامانه پلدختر، لرستان، خوزستان و اسلام آباد اعزام شد که مانع ورود زودهنگام آنان به مراتع مورد نظر شود ضمن اینکه با توجه به بارندگی مناسب امسال و پوشش خوب گیاهی مراتع عشایر قطعا دیرتر در سامانههای مورد نظر خود مستقر خواهند شد.
به گزارش ایسنا، ۹ درصد اراضی منابع طبیعی شامل ۹۰ هزار هکتار از اراضی ملی استان همدان در اختیار عشایر است.
انتهای پیام