امیرحسین نقی پور در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: طرح تشدید نظارتهای بهداشتی دامپزشکی در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان با حضور ۴۲ کارشناس دامپزشکی در سراسر استان و در قالب ۳۴ اکیپ ثابت و سیار از ۱۳ اسفندماه شروع و تا پایان ماه مبارک رمضان در قالب دو شیفت کاری صبح و بعدازظهر ادامه خواهد داشت.
وی افزود: در این طرح همه مراکز تولید، فرآوری، نگهداری و عرضه فرآوردههای خام دامی، سردخانههای مربوطه، کشتارگاههای دام و طیور و خودروهای ویژه حمل فرآوردههای خام دامی مورد بازرسی و نظارت قرار میگیرند.
نقی پور با اشاره بر اهمیت نقش دامپزشکی در حفظ بهداشت و سلامت محصولات خام دامی تصریح کرد:از شهروندان در صورت مشاهده هر گونه تخلف بهداشتی مراتب را از طریق تماس با سامانه اطلاعرسانی ۱۵۱۳ به اداره کل دامپزشکی اطلاع رسانی کنند.
انتهای پیام