عباسعلی وفایی نژاد در حاشیه بازدید استاندار مازندران از سیلوی شهید میرزاپور نکا، اظهار کرد: یکی از اقدامات مهم و مؤثر دولت سیزدهم در زمینه ساماندهی آرد و نان، هوشمند سازی مصرف است که کاهش تخلفات و انحراف این حوزه را به همراه داشت.
وی افزود: اکنون در گام سوم، رصد پایش کل واحدهای خبازی کشور در حال اجرا است که به همراه آن نوع تراکنش کل واحدهای کشور و هرگونه تراکنش خارج از عُرف توسط سامانه هوشمند شناسایی میشود.
وفایی نژاد در نحوه برخورد با واحدهای خبازی متخلف، تصریح کرد: در صورت بروز عواملی مانند کاهش پخت نان، تعطیلی خودسرانه و دیگر موارد در قبال هر یک از واحدهای خبازی متخلف برخورد قانونی خواهد شد.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران، افزود: هدف اصلی مسئولان ذیربط، تسهیل تأمین نان برای مردم است و در همین راستا تمهیدات لازم در این زمینه را در نظر دارند.
وفایی نژاد سایر طرحهای تشویقی در تولید نان با کیفیت در مازندران را افزایش ۳۰ درصدی قیمت نان در پختهای شبانه برای واحدهایی که عملکرد مثبت و تراکنش متعارف و معقول دارند دانست.
مدیر کل غله و خدمات بازرگانی مازندران با اشاره به اینکه تعداد ۴ هزار و ۶۲۴ واحد خبازی فعال در سطح استان مازندران فعالیت دارند، تصریح کرد: اداره غله و خدمات بازرگانی دیدگاههای خود در شناسایی آسیب های احتمالی را به دستگاه های متولی در زمینه شناسایی تخلفات ارائه میکند.
این مسئول یکی از آسیبهای موجود در واحدهای خبازی را، فعالیت نانواییهای استیجاری که احتمال گذراندن دورههای آموزشی توسط آنها کم است یا فاقد پروانه هستند، دانست و گفت: نانواهایی باید مطابق قانون یا دارای پروانه فعالیت باشند و یا به عنوان مباشر قادر به فعالیت باشند مورد تاکید اداره کل غله است.
وفایی نژاد اظهار کرد: حدود ۴۰ درصد واحدهای خبازی مازندران استیجاری هستند که مشمول چارچوبهای نظارتی خواهند بود و متاسفانه شاهد بروز تخلفهای مکرر در چنین واحدهایی هستیم.
انتهای پیام