به گزارش ایسنا، دکتر ناصر غلامی در نشست پایانی مدیران اجرایی شعب بنیاد حامیان دانشکدههای دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۱، با اشاره به معرفی بنیاد حامیان دانشگاه تهران به عنوان بنیاد برتر دانشگاههای کشور در سال ۱۴۰۱ از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، گفت: بین ۳۰ تا ۵۰ درصد منابع مورد نیاز دانشگاههای برتر جهان از محل کمکهای مردمی تامین میشود، اما دانشگاه تهران و به طور کلی دانشگاههای ایران در زمینه جذب منابع مردمی با آنچه که در دنیا شاهد هستیم، دارای فاصله هستند.
وی با بیان اینکه حجم تفاهمنامههای منعقدشده در دانشکدهها و واحدهای مختلف دانشگاه تهران با خیرین و حامیان نیکاندیش در سال ۱۴۰۱ حدود ۸ هزار میلیارد ریال است، تصریح کرد: بخشی از این تفاهمنامهها در سال جاری و بخشی نیز در سال آینده اجرایی خواهد شد. این توافقنامهها در حوزه احداث چند بنا برای دانشکده مدیریت، دانشکده مهندسی عمران، دانشکده ادبیات و علوم انسانی، مؤسسه باستانشناسی و مؤسسه لغتنامه دهخدا و همچنین احداث مهدکودک ویژه فرزندان اساتید و کارکنان دانشگاه، بازسازی تالار علامه امینی کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه و بازسازی خوابگاههای دانشجویی با همت بنیاد حامیان واحدها، رؤوسای واحدها و حمایت رئیس دانشگاه بوده است و گزارش حسابرسی شده حمایتهای اجرایی شده و قطعی هر سال بعد از تصویب هیات امنا و مجمع عمومی بنیاد در سایت بنیاد حامیان دانشگاه قابل رؤیت است.
دکتر غلامی از انعقاد تفاهمنامهای با مشارکت تعدادی از دانشآموختگان دانشکده مهندسی عمران دانشگاه تهران و با همت بنیاد حامیان دانشکدگان فنی به منظور احداث ساختمان جدید این دانشکده در زمینی واقع در خیابان ۱۶ آذر خبر داد و گفت: این دانشآموختگان نیکاندیش متعهد شدند که هزینههای احداث ساختمان جدید این دانشکده را به طور کامل تامین کنند.
مدیرعامل بنیاد حامیان دانشگاه تهران، اعلام کرد: تفاهمنامه احداث یک خوابگاه متاهلی نیز با مشارکت یکی از مؤسسات خیریه و با اعتبار ۲ میلیارد ریال با همت معاونت دانشجویی دانشگاه در حال نهایی شدن است.
مدیرعامل بنیاد حامیان دانشگاه تهران با تاکید بر هدایت کمکهای خیرین به سمت ایجاد منابع پایدار و حمایت از دانشجویان مستعد در دانشگاه، افزود: منابع صندوق سرمایهگذاری نیکوکاری دانشگاه تهران در سال ۱۴۰۱ از مرز ۱۰۰ میلیارد ریال عبور کرد. اتفاق خوبی که در دانشگاه تهران جریان دارد، مشارکت کارکنان شاغل و بازنشسته دانشگاه در حمایت از دانشگاه است. با افتخار اعلام میکنیم که ۶۰۰ نفر از کارکنان و ۴۰۰ نفر از اعضای هیئتعلمی شاغل و بازنشسته دانشگاه تهران اعلام کردهاند که بخشی از حقوق ماهانهشان با نیت حمایت از دانشجویان مستعد به صندوق نیکوکاری دانشگاه تهران کمک شود.
وی افزود: بیش از ۱۰ استاد دانشگاه تهران با نیت تجهیز آزمایشگاههای دانشکده خود، بورسیه دانشجویان مستعد و یا جایزههای تحصیلی مبالغ بالاتر از ۲۰۰ میلیون تومان به صندوق نیکوکاری دانشگاه کمک کردهاند. دکتر بهمن یزدی صمدی از چهرههای ماندگار دانشگاه تهران نیز با نیت اعطای جایزه به دانشجویان برگزیده دانشکدگان کشاورزی و منابع طبیعی دانشگاه تهران مبلغ ۴۰۰ میلیون تومان اختصاص دادند. این موارد تنها نمونههایی از اهتمام اساتید دانشگاه تهران به ادای نیتهای خیرخواهانه است.
دکتر غلامی همچنین از آغاز فعالیت چند استارت آپ دانشجویی با هدف اشتغالزایی دانشجویان با حمایت خیرین خبر داد و گفت: امیدواریم این کسبوکارهای نوپای دانشجویی به حدی رونق بگیرد که دانشجویان بیشتری در حین تحصیل و بعد از دانشآموختگی مشغول به کار شوند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تهران، مدیرعامل بنیاد حامیان دانشگاه تهران در پایان از تامین اعتبار اعطای جایزه نشان عالی دانش توسط یکی از خیرین خبر داد و یادآور شد: نشان عالی دانش به صورت مشترک توسط دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران به دانشمندان برگزیده اعطا میشود که اولین دوره اعطای نشان در سال ۱۴۰۲ خواهد بود و هیات امنای بنیاد حامیان دانشگاه تهران مسئولیت تامین منابع مالی مورد نیاز این رویداد را تقبل کرد.
انتهای پیام