فضلالله رحمتی ۲۷ اسفندماه در جمع خبرنگاران چهارمحال و بختیاری با اشاره به اینکه پتانسیلهای بالایی در حوزه توسعه صنعت در این استان وجود دارد، اظهار کرد: متاسفانه نرخ سرمایهگذاری در استان پایین است، عموما سرمایهگذاران فکر میکنند که موانع برای سرمایهگذاری در این استان زیاد است.
سرپرست ادارهکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری افزود: باید شرایطی در استان فراهم شود تا هماستانیهای سرمایهگذار، سرمایه خود را از استان خارج نکنند.
وی در ادامه با بیان اینکه از تجربه مدیران قبلی صمت در چهارمحال و بختیاری استفاده خواهیم کرد، گفت: قطعا عدالتمحوری در حوزه صنعت در دستور کار قرار میگیرد، اما توسعه صنعتی بر اساس آمایش سرزمین و توسعه همگن انجام میشود.
رحمتی با تاکید بر اینکه هدایت سرمایهگذاران با معرفی پتانسیلها انجام میشود، توضیح داد: اشتغال صنعت پایدارتر از اشتغال کشاورزی و دامداری است، اما مشکلاتی ناخواسته برای توسعه صنعت ایجاد میشود و درصدد رفع موانع هستیم.
سرپرست ادارهکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با اشاره به علت ضعف نظارت، خاطرنشان کرد: نیروی انسانی محدود است، درصدد هستیم از نیروهای تخصصی بازرسی به نحو احسن استفاده کنیم.
وی در خصوص تعطیلی کارخانه خمیرمایه ناغان، گفت: اکنون با مشکل کمبود خمیرمایه مواجه هستیم، مشکلات محیطزیستی این واحد باید رفع شود، برخورد قهری درست نیست، تعطیلی تنها راهکار نیست، همچنین به صنعت سبز اعتقاد داریم.
رحمتی تاکید کرد: فعال شدن واحدهای راکد حائز اهمیت و در اولویت است، این واحدها سرمایه کشور و مردم محسوب میشوند و قطعا پایش این واحدها برای فعال شدن در حال انجام است، گاهی این واحدها نیاز به بهروز شدن خط تولید دارند تا بتوانند از حالت رکود خارج شوند.
سرپرست ادارهکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه برای ورود سرمایهگذاران به استان برنامه داریم، یادآور شد: برخی محصولات در کشور اشباع شدهاند و پیشران نیست، باید بستههای سرمایهگذاری بزرگ در استان آماده شود، باید نیازها احصا شود تا محصولی را تولید کنیم که متقاضی بالایی دارد.
وی افزود: در شورای هماهنگی بانکهای چهارمحال و بختیاری سهم صنعت، معدن و تجارت تنها ۲۳ درصد از تسهیلات رونق بود، این سهم اندک است، انتظار داریم به معیشت کارکنان و بازرسان صمت توجه ویژهای داشته باشند.
رحمتی با اشاره به کمبود خودرو در سازمان صمت چهارمحال و بختیاری، عنوان کرد: این مسئله محدودیتهایی را برای بازرسی و پایش واحدهای صنعتی ایجاد کرده است.
سرپرست ادارهکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری تاکید کرد: درصدد هستیم تا صندوقی در استان برای حمایت صنعت و ورزش در این استان راهاندازی شود تا بتوانیم از ظرفیت خیرین و حامیان مالی استفاده کنیم.
وی با تاکید بر اینکه باید بهدنبال صنایع مادر برویم، یادآور شد: اگر صنایع مادر در چهارمحال و بختیاری احداث شود، میتوان توسعه زیرمجموعه را در دستور کار قرار داد.
رحمتی بیان کرد: سندهای بالادستی بسیاری در بحث توسعه چهارمحال و بختیاری وجود دارد، اما باید این اسناد به مرحله اجرا برسد، در حال تدوین یک برنامه پنج ساله برای صنعت استان هستیم، در توسعه صنعت بهدنبال صنایع آلاینده نیستیم.
سرپرست ادارهکل صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری در پایان تصریح کرد: از مجموع ۱۵۲ معدن در استان ۱۸ معدن غیرفعال است، حجم سرمایهگذاری معادن در استان ۵۷ درصد و ۲۳ درصد پروانههای بهرهبرداری در این حوزه صادر شده است.
انتهای پیام