طراحی و ساماندهی ورودی های شهر اردبیل در حال انجام است

شهردار اردبیل از طراحی و ساماندهی ورودی‌های شهر اردبیل و شروع عملیات بهسازی با تایید شورای عالی شهرسازی خبر داد.

محمود صفری، شهردار اردبیل ۲۵ اسفند در جمع اصحاب رسانه گفت: طراحی و ساماندهی ورودی‌های شهر اردبیل در حال انجام است و عملیات بهسازی با تایید شورای عالی شهرسازی شروع می‌شود و همچنین احداث فضای سبز ۱۰۰ هکتاری در ورودی شهر از سمت آستارا جزو برنامه های شهرداری است.
وی بیان کرد: در جهت ساماندهی، لایروبی و زیباسازی رودخانه بالیقلی چای ۵۰ میلیارد تومان اعتبار تخصیص یافته که در صورت نیاز با مجوز شورای اسلامی شهر این رقم افزایش می‌یابد تا شاهد اتمام ساماندهی این رودخانه باشیم.
شهردار اردبیل اظهار کرد: سال‌جاری با یارانه وزارت کشور ۶۰ دستگاه اتوبوس مجهز اسکانیا، ۲۰ دستگاه ون،۱۷ دستگاه ماشین‌آلات سنگین از جمله لودر و گریدر و ۵ دستگاه درزگیر که قیر پاشی قلتک و آسفالت‌ریزی معابر را فوری انجام می‌دهد، خریداری شد؛ کل اعتبار صرف شده برای خرید ماشین‌آلات در سال‌جاری ۱۵۰ میلیارد تومان است.
صفری با بیان این‌که کارخانه پازل شهرداری بعد از سال‌ها بلاتکلیفی به تولید پازل می‌پردازد که در معابر شهری از تولیدات کارخانه پازل استفاده می‌شود؛ اضافه‌کرد: همچنین در راستای افزایش سرانه فضای سبز شهری احداث پارک ۶ هکتاری در میراشرف، سه هکتاری در بعثت و کوثر و تعیین تکلیف باغ میدان بسیج در سال آتی در اولویت کاری شهرداری اردبیل است.
انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۲۵ اسفند ۱۴۰۱ / ۲۳:۱۷
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1401122518457
  • خبرنگار :