حجتالاسلام احمد مروی در دیدار با وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و اعضاء هیات امناء بنیاد بینالمللی فرهنگی هنری امام رضا(ع) که امروز، ۲۵ اسفند ماه، در حرم مطهر رضوی برگزار شد، به عظمت و اوج هنرهای ممتاز به کار رفته در حرم مطهر امام رضا(ع) اشاره کرد و با بیان اینکه بارگاه رضوی آمیختهای از هنر و معرفت است، اظهار کرد: جاذبه الهی و معرفتی حرم مطهر رضوی سالانه جمعیت قابل توجهی از زائران را جذب این بارگاه قدسی میکند اما در کنار جنبههای معرفتی، جاذبههای هنری این آستان نورانی نیز باید معرفی شود زیرا میتواند مقدمهای برای جذب علاقهمندان به هنر باشد. هرکه پا در این فضای ملکوتی گذارد، مجذوب معنویت وجود قدسی حضرت رضا(ع) نیز خواهد شد.
وی با اشاره به فلسفه و حکمت معماری بارگاه ملکوتی امام علی ابن موسیالرضا(ع) افزود: تکتک اجزاء این بارگاه قدسی تجلی هنر ممتاز معنوی بوده و از پشتوانهای معرفتی برخوردار است. این آستان نورانی به گونهای بنا شده تا توسعه معنویت و فیض الهی را در کالبد مادی این جهان محقق سازد؛ مسیر تشرف به روضه منوره که پیشنیاز آن عبور از بستها، صحنها و رواقهاست، به گونهای حکمتآمیز ساخته شده تا زائر را پیش از تشرف به محضر امام معصوم از حیث روحی آماده سازد.
تولیت آستان قدس رضوی با اشاره به تاثیرات فرهنگی و اجتماعی شناساندن وجود و معارف اهل بیت(ع) به جامعه خاطرنشان کرد: اگر به درستی حضرت رضا(ع) و معارف آن حضرت را به جامعه معرفی کنیم و بتوانیم از ظرفیت معنوی بارگاه منور رضوی به نحوی صحیح بهره ببریم، قطعا تمام ناهنجاریهای کشورمان را میتوانیم اصلاح کنیم.
بر اساس گزارش پایگاه اطلاعرسانی آستان قدس رضوی، مروی با بیان اینکه حرم مطهر رضوی نعمتی بزرگ برای هدایت است، تصریح کرد کرد: ملت ایران شیفته حریم امن اهل بیت عصمت و طهارت(ع) هستند اما عشق و ارادت ایرانیان به حضرت علی ابن موسیالرضا(ع) جایگاهی بسیار ویژه و غیرقابل توصیف دارد؛ این علاقه نیز تنها منحصر به مسلمانان شیعه یا اهل سنت نیست. این بارگاه مطهر سالانه میزبان جمعیت قابل توجهی از زائران با ادیان زرتشتی، مسیحی و... است.
انتهای پیام