رمزگشایی زلزله شناس هلندی از مدل پیش‌بینی‌هایش

فرانک هوگربیتس چهره مشهور فضای مجازی که این روزها نامش با زلزله گره خورده است، بر چه مبنایی دست به پیش‌بینی می‌زند؟

به گزارش ایسنا، «آرمان ملی» نوشت:  فرانک هوگربیتس هلندی، فردی است که چند روز قبل از وقوع زلزله مرگبار در مرز ترکیه و سوریه درروز ششم فوریه، چنین زمین لرزه‌ای را در توییتر پیش‌بینی کرده بود و بعد از این اتفاق غمبار به شهرتی جهانی رسید.

او پس از آن، چندین ادعای دیگر را در پیش بینی زلزله‌ها مطرح کرد که اکثرا بی‌پایه و اساس بود و هرگز هم محقق نشد.

هوگربیتس در روزهای اخیر اعلام کرده که با بهره‌گیری از تجزیه وتحلیل‌های منظومه شمسی و نحوه قرارگیری ماه و سیارات مختلف، می‌تواند زلزله‌ها را پیش‌بینی کند. در ادامه تعدادی از توییت‌های اخیر او را با هم ارزیابی می‌کنیم. او در روز دوازدهم مارس توییت زد: «باید به صورت مداوم، ماه کامل مورد تجزیه و تحلیل قرار بگیرد. چه موقعیت سیاره‌ای را در نظر بگیرید و چه نه. شما نمی‌توانید یک متد را با متد دیگری مقایسه کنید. ماه کامل در روز ششم فوریه، با دو پیوند سیاره‌ای همگرا شد. (ششم فوریه روز وقوع زلزله مرگبار ترکیه وسوریه بود). این اتفاق تصادفی نبود.»

توییت بعدی او در همان روز منتشر شد: «در SSGEOS، مؤسسه ما، به تصادفی بودن اتفاقات اعتقادی نداریم. ما بر این باور هستیم که منظومه شمسی با یک اتم قابل مقایسه است. اما در مقیاس کیهانی؛ که به موجب آن سیارات در نقش الکترونها هستند و مثل آهنرباهای متحرکی، وقتی به موقعیت های خاصی می‌رسند، امواج الکترونیکی ایجاد می‌کنند.»

هوگربیتز کمتر از یک روز پیش، درباره موقعیت سیاره زهره و نقش آن در زلزله ترکیه توییت زد:« سیاره زهره نقش مهمی را در زلزله روز ششم فوریه ایفا کرد. اینجا ما آماری ارائه می‌دهیم که بتوانید همبستگی قوی و غیرقابل انکار بین سیاره زهره و زلزله های بزرگ را مشاهده کنید.»

و ده ساعت بعد با اشاره به سابقه دیرین تجزیه و تحلیل جایگاه سیاره‌ها در منظومه شمسی توییت زد: «در گذشته برخی از دانشمندان شجاع مشاهدات و تحقیقات واقعی را در این زمینه انجام دادند.» و به توییتی از هانا ماتر که به تحقیقات پدر ستاره شناسش که حدود ۳۰ سال پیش تئوری مشابهی را مطرح کرده بود اشاره کرد.

هوگربیتس کمی بعد توییت زد: «در روزهای آینده شاهد فعالیت‌های لرزه‌ای قوی تری باشید.» و سپس نوشت: «زمان آن فرا رسیده که سیستم اعتقادی که صرفا مبتنی بر یک نظریه ۳۰۰ ساله است را کنار گذاشته و نظریه‌ های جدید را که شامل میدان های الکترومغناطیسی سیارات نیز می‌شود، بپذیریم.»

مؤسسه SSGEOS نیز در همان زمان، در توییتی مشابه، با انتشار نموداری، در پیش‌بینی زمین لرزه‌های قوی در روزهای آتی نوشت: «در آخرین پیش‌بینی هندسه بحرانی، روز سیزدهم ذکر شده بود. این شامل هندسه عطارد و زهره است. در روزهای آینده مراقب زلزله‌های قوی‌تری باشید؛ چرا که زمین در پیوند چهارگانه با خورشید، عطارد و نپتون قرار خواهد گرفت.»

آخرین توییت هوگربیتس در تأیید این نظریه، اشاره به زلزله سال ۱۹۹۹ ترکیه بود: «سؤالات متعددی در مورد زلزله‌های سال ۱۹۹۹ ترکیه دریافت کردم مبنی بر اینکه آیا آن زلزله‌ها با آمار سیاره ناهید که منتشر کردیم مطابقت دارند یا خیر. در حقیقت هردو زلزله بزرگ، با آمار مطابق هستند. ولی در حال حاضر هندسه سیاره‌ای مشابهی را نداریم.»

حالا باید منتظر ماند و دید که پیش‌بینی او برای وقوع زلزله قوی تر در روزهای آتی محقق می‌شود یا خیر و نظر دانشمندان و منجمان درباره تئوری مطرح شده توسط هوگربیتس چه خواهد بود.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۴:۴۰
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 1401122417578
  • خبرنگار : 71611