معاون استاندار لرستان مطرح کرد:

لزوم نگاه ویژه به هنر انقلابی

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان گفت: باید توجه کنیم که پرداختن به مسئله هنر در چهل و چهار سالگی انقلاب مغفول مانده و باید به آن نگاه ویژه داشت.

مجید منعمی بیست و چهارم اسفندماه در ستاد بزرگداشت هفته هنر انقلاب اسلامی لرستان اظهار کرد: ما در عرصه پرداختن به موضوعات سیاسی و امنیتی‌مان آن نگاه زیرساختی را به ماجرا نداریم.

وی ادامه داد: اگر ما این توان را داشتیم که موضوعات را در سطح اجتماعی مدیریت می‌کردیم و با ابزار هنر و از طریق رسانه می‌توانستیم به درستی مدیریت کنیم درگیر مسائل حاد سیاستی و امنیتی نمی‌شدیم و اگر هم می شدیم به این شدت نبود.

منعمی با اشاره به این‌که در عرصه هنر هر چقدر هزینه شود هزینه نبوده بلکه سرمایه گذاری است، بیان کرد: در عرصه هنر هر چقدر هزینه شود هزینه نبوده بلکه سرمایه گذاری است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان افزود: باید توجه کنیم که پرداختن به مسئله هنر در چهل و چهار سالگی انقلاب مغفول مانده و باید به آن نگاه ویژه داشت.

وی با اشاره به این‌که تمام دستگاه‌های اجرایی باید در برنامه‌های هفته هنر انقلاب نقش داشته باشند، تصریح کرد: تمامی برنامه‌های دستگاه‌ها در راستای تکریم هنرمندان فعال در حوزه انقلاب باید با محوریت مرکز ستاد در حوزه هنری انجام شوند.

منعمی با بیان این که هدایت برنامه‌های هفته هنر انقلاب در استانداری لرستان توسط اداره‌کل امور اجتماعی انجام می‌شود، اظهار کرد: مدیرکل امور اجتماعی می‌بایست ساختاری فراهم کند که این برنامه‌ها در شهرستان‌ها نیز مدون و به خوبی انجام شوند.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری لرستان تصریح کرد: در این هفته قرارگاه رسانه‌ای ویژه این رویداد تشکیل خواهد شد.

وی تأکید کرد: باید برنامه‌ای تدوین شود که رویداد مهم هفته هنر انقلاب جریان‌سازی مناسبی را در جامعه ایجاد کند.

انتهای پیام

  • چهارشنبه/ ۲۴ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۲:۴۲
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401122417448
  • خبرنگار : 50310