به گزارش ایسنا، اختراع پودر غذایی سوپرفود (NBS) به شماره ثبت اختراع ۹۹۱۷۲، سبب تحول در علوم پزشکی و درمان در دنیا شده است که توسط محقق زیستشناس ایرانی به علم پزشکی معرفی شده است.
عارف خلخالی، مخترع این مکمل غذایی در گفتوگو با ایسنا، چاپ ۱۲ مقاله علمی در مجلات معتبر آمریکایی و اروپایی را از دیگر دستاوردهای این پروژه ذکر کرد و گفت: پیش از این نیز بر اساس نتایج حاصل از کارآزماییهای بالینی (کلینیکال ترایالهای) انجام شده بر روی بیماران کرونایی با درگیری ریه بالای ۵۰ درصد و بستری در ICU بیمارستانهای "امام خمینی" تهران و "سینا"ی همدان سبب درمان بیماران کرونایی شد که عملا تحول بزرگی را در درمان پزشکی بیماران عفونی حاد در جهان ایجاد کرد.
وی با بیان اینکه در این روش درمانی تنها با یک مکمل غذایی توانستیم جان بیماران در حال مرگ را نجات دهیم، یادآور شد: با این مکمل غذایی نسبت به نمونه شاهد، ۶۰ درصد مرگ و میر کاهش پیدا کرد و چاپ نتایج این تحقیق در مجله Microbial Pathogenesis امریکا توجه مجامع پزشکی دنیا را جلب کرد و برای تیم تحقیقاتی ما از کنفرانسهای بینالمللی پزشکی دنیا جهت ارائه محصول NBS، دعوتنامههای متعددی ارسال شده است.
خلخالی تاکید کرد: مجله آکادمی ساینس آمریکا مقالهای از اثرگذاری این مکمل غذایی طبیعی بر تقویت سیستم ایمنی بدن به چاپ رساند که در این مقاله اثر NBS در تقویت سیستم ایمنی در برابر عفونت باکتریایی به اثبات رسیده است، همچنین در مجله journal nutraceuticals and food science اثرات NBS در درمان کبد چرب و چربی خون را مورد بررسی قرار داد که نتایج عالی در درمان چربی خون و کبد چرب توسط این محصول NBS به دست آمده است.
وی همچنین گفت: اثرگذاری این مکمل غذایی در کاهش قند خون در موشهای مبتلا به دیابت در بیستوششمین وبینار بینالمللی "کلینیکال نوتریشن" (International Conference on Clinical Nutrition) انگلستان در سال ۲۰۲۱ ارائه شده است و در این این رویدادهای علمی نشان داده شد که این فرآورده از قدرت بالای این اختراع در ارتقای سلامتی عمومی جوامع از طریق تامین مجموعه ریز مغذیهای مورد نیاز بدن دارد.
مخترع این مکمل غذایی در مورد نتایج آزمایشهای انجام شده برای کاهش قند خون از طریق مصرف این مکمل غذایی با بیان اینکه این طرح در قالب پیش ترایال روی موشهای آزمایشگاهی انجام شدهاست، خاطر نشان کرد: همچنین در دانشگاه علوم پزشکی تهران مطالعاتی جهت بررسی اثرگذاری NBS بر کاهش استرس اضطراب و افسردگی در سال ۲۰۲۰ انجام شد که نتایج آن در مجله اروپایی nutrition and food science چاپ شده است.
به گفته وی، مطالعه دیگری در دانشگاه علوم پزشکی تهران در زمینه اثرات NBS در درمان بیشفعالی بزرگسالان انجام شده است که نتایج آن بهزودی چاپ خواهد شد.
خلخالی اضافه کرد: همچنین اثبات شده است که NBS در جلوگیری از مرگ سلولی و تحریک رشد سلولهای بنیادی اعصاب مؤثر است و این نتیجه در مجله Re gen open آمریکا به چاپ رسیده است و در قسمت نتیجهگیری مقاله از اثرات این فرآورده در درمان بیماریهای "اعصاب و روان" یاد شده است. مطالعات و تحقیقات بسیار زیادی در حال انجام است تا اثرگذاری آن را در تنظیم بدن، درمان و بهبودی بسیاری از بیماریها اثبات شود.
به گزارش ایسنا، این تحقیقات به پاس تحول در علوم تغذیه با اختراع NBS به عضویت افتخاری در جامعه تغذیه امریکا ASN درآمدند.
انتهای پیام