محمدرضا جعفری در حاشیه رویداد استارتاپی ایمنی در صنعت برق که در سالن اجتماعات دانشگاه علمی کاربردی استان برگزار شد، اظهار کرد: با برگزاری این رویداد، دهمین رویداد استارت تاپی تقاضا و مسئله محور بر اساس ظرفیت و امکانات هر شهرستان در استان برگزار شد.
وی تصریح کرد: ۱۰ رویداد استارتاپی برگزارشده در شهرستانهای الشتر، کوهدشت، پلدختر، بروجرد، ازنا، دورود، الیگودرز و خرمآباد با محورهایی متناسب با ظرفیت منطقه برگزارشده و خوشبختانه استقبال مناسبی از طرف صاحبان ایده، دانشجویان و دانشآموختگان صورت گرفت.
سرپرست دانشگاه علمی کاربردی لرستان با بیان اینکه صنعت برق بهعنوان زیربناییترین صنعت در دنیا همواره بهصورت مستمر شامل پیشرفتها و نوآوریها در زمینههای مختلف است گفت: در دنیای صنعتی امروز، بشر از وسایل و تجهیزاتی استفاده میکند که بهصورت بالقوه به یک خطر جدی محسوب میشود.
جعفری ادامه داد: برای جلوگیری از بروز اینگونه خطرات و رعایت اصول ایمنی در صنعت برق میتواند حوادث را به نحو قابل ملاحظهای کاهش دهد؛ از اینرو، رویداد استارتاپی فوق باهمین هدف با محورهای نوآوری در تجهیزات حفاظت فردی در ایمنی، کاهش و حذف حوادث مردم در برقگرفتگی و کاهش و حذف پرسنل برقکار برگزار شد.
رئیس مرکز آموزش علمی کاربردی صنایع یخچالسازی خرمآباد نیز اظهار کرد: در مردادماه سال جاری به پیشنهاد شرکت توزیع برق لرستان موضوع ایمنی در صنعت برق ارائه شد و پس از طرح در کارگروه پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی استان به تصویب رسید.
وی تصریح کرد: ۳۰ ایده به دبیرخانه این رویداد ارسال شد که پس از بررسی داوران، هشت ایده برتر به مرحله داوری راه یافتند.
گفتنی است، پس از داوری ایدهها، سه ایده برتر جهت معرفی به صنایع انتخاب شدند.
انتهای پیام