معاون دانشگاه علوم پزشکی لرستان مطرح کرد:

حذف مالیات پلکانی پزشکان در مناطق محروم

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: برای ماندگاری پزشکان توقع می‌رود در مناطق محروم مالیات پلکانی آنها حذف شود.

دکتر علی فرهادی در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: یکی از گلایه‌های پزشکان این بود که درآمد آنها در بیمارستان‌های دولتی پایین است و قبلا برای مقدار کارانه این قشر سقف تعیین شده بود.

وی با بیان اینکه یکی از مشکلات کشور مالیات پلکانی است، ادامه داد: اتفاق خوبی که افتاده این بود که برای ماندگاری پزشکان در مرکز استان سقف کارانه بالا رفت و این درحالیست که این رقم در مناطق محروم افزایشی نداشت.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: این اقدامی بود که برای افزایش درآمد پزشکان در بخش‌های دولتی توسط وزارت بهداشت انجام شد تا پزشکان از بخش دولتی به بخش خصوصی نروند.

فرهادی ادامه داد: تعرفه‌گذاری مربوط به سازمان نظام پزشکی است و انتظار داریم در مناطق محروم مالیات پلکانی پزشکان حذف شود تا منجر به ماندگاری آنان در مناطق کمتر برخوردار شود.

وی در خصوص تامین پزشک در برخی شهرستان‌های استان، بیان کرد: خوشبختانه در شهرستان‌های لرستان کمبود پزشک نداریم اما در برخی رشته‌ها با کمبود مواجه هستیم و این امر مختص لرستان نیست و کشوری است.

معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی لرستان در ادامه از جذب ۳۶۵ بهورز به ویژه برای مناطق محروم استان خبر داد و گفت: برای نخستین بار در استان بهورز برای مناطق عشایری و صعب‌العبور تامین می‌شود.

فرهادی اضافه کرد: با جذب بهورز برخی از مشکلات این مناطق برطرف خواهد شد.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۱:۰۰
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 1401122316429
  • خبرنگار : 50177