داریوش صفاری سه شنبه ۲۳ اسفندماه در جلسه ستاد دائمی ارتقاء زیرساخت های روستای ملی مرواربافی داویجان شهرستان ملایر، اظهار کرد: ما در مرواربافی بی رقیب نیستیم و برخی از شهرها و روستاها به دنبال مطرح شدن در این هنر هستند.
صفاری با بیان اینکه واحد های کوچک تولیدی بهتر از کارخانه ها می توانند اشتغال ایجاد کنند، ادامه داد: مرواربافی قابلیت ایجاد اشتغال با حداقل هزینه را دارد.
معاون برنامه ریزی و توسعه فرمانداری ویژه ملایر خاطرنشان کرد: خلاقیت در تولیدات بسیار مهم است پس ضروری است که استاندارد محصولاتمان را بالا ببریم.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری ملایر نیز با اشاره به روند ثبت روستای ملی مرواربافی، به نقش مهم این هنر کاربردی در زندگی مردم اشاره و مطرح کرد: روستای داویجان ۱۸ کارگاه بزرگ مرواربافی و بیش از ۱۲۰ کارگاه خانگی فعال را در خود جای داده است.
ابراهیم جلیلی ادامه داد: روستاهای داویجان، توچغاز، میوا، حرم آباد و گوراب از مهمترین تولیدکنندگان مواد اولیه مرواربافی در کشور هستند که علاوه بر تأمین مروار کارگاههای فعال شهرستان، مروار مورد نیاز کارگاههای سراسر کشور را تأمین میکنند.
وی در پایان به بازار داخلی و خارجی خوب محصولات مروار اشاره و خاطرنشان کرد: مرواربافی هنری است که علاوه بر ایجاد اشتغال مناسب، ارزش افزوده پنج برابری دارد.
انتهای پیام