نقش خانواده‌ها در کاهش حوادث چهارشنبه پایان سال

آئین‌هایی که رنگ باخته‌اند

رئیس اورژانس مازندران از پوشش امدادی اورژانس ۱۱۵ مازندران جهت مقابله با حوادث چهارشنبه سوری خبر داد و گفت:متاسفانه آئین چهارشنبه سوری در سال‌های اخیر از ماهیت اصلی خود خارج شد و به صورت بحران درامد.

رضا حبیبی در گفت‌وگو با ایسنا از آماده باش اورژانس مازندران در مقابل با حوادث‌احتمالی چهارشنبه پایان سال خبر داد.

وی با اشاره به پوشش امدادی اورژانس ۱۱۵ مازندران جهت مقابله با حوادث چهارشنبه سوری، اظهار کرد: آمبولانس‌های اورژانس ۱۱۵ مازندران در تمام شهرهای استان به حالت آماده باش و استقرار در میادین قرار خواهند گرفت.

رئیس اورژانس مازندران، افزود: ۱۴۰دستگاه آمبولانس، سه دستگاه اتوبوس آمبولانس و ۴دستگاه موتورلانس و یک دستگاه بالگرد، در۹۷ پایگاه شهری و جاده‌ای و یک پایگاه اورژانس هوایی آماده انجام خدمات رسانی هستند.

حبیبی خاطرنشان کرد: سه مرکز پیام و یک مرکز ارتباطات اورژانس در استان مازندران آماده دریافت تماس در ارتباط با مصدومین هستند.

وی در توصیه‌ای به خانواده‌ها، گفت: خانواده‌ها مراقب کودکان باشند، تا از مواد محترقه استفاده نکنند.

حبیبی در پاسخ به این پرسش که درباره برپایی چهارشنبه سوری‌های فعلی که با انفجار و بعضا صداهای مهیب همراه است چه توصیه‌ای دارید، هیجانات جوانان و برگزاری بی‌خطر این جشن‌ها در پارک‌های محله‌ای شوند و چقدر در کاهش خطر برای خانواده‌ها موثرند؟ یادآور شد: ضروری است، خانواده‌ها در، صورت حضور کودکان در بیرون از خانه آنها را همراهی کرده و به انجام مراسم سنتی متعارف در چهارشنبه سوری تشویق کنند تا از انجام فعالیت‌های هیجانی و استفاده از مواد محترقه خطرناک بپرهیزند.

وی در پاسخ به اینکه بیشترین آسیب‌ها در کدام بخش بدن اتفاق می‌افتد گفت: بیشترین آسیب‌ها به نواحی چشم و دست‌ها بود و عوارض جبران ناپذیری به همراه داشت.

این مسئول گفت: افراد در صورت بروز حادثه و مصدومیت با خونسردی کامل با اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرند.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۲۳ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۰:۲۶
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1401122316366
  • خبرنگار : 50199