ذبیحالله حاجتمند دوشنبه ۲۲ اسفند در نشست خبری با خبرنگاران با بیان اینکه از ابتدای امسال تاکنون به ۷۱۸ نفر مبلغ ۸۱ میلیارد تومان تسهیلات اشتغالزایی پرداخت شده است، خاطرنشان کرد: کمیته امداد امام خمینی(ره) به افراد بالای ۶۰ سال و بدون منبع درآمد و از کار افتاده، زنان سرپرست خانوار فاقد منبع درآمد، مردان سرپرست خانوار که توانایی کار کردن ندارند، خدماتی را ارائه میدهد.
وی افزود: پس از هدفمندی یارانهها آنهایی درآمدشان کفاف زندگیشان را نمیکند از جمله افراد دیگری که تحت پوشش کمیته امداد قرار گرفتند، در واقع اشخاص تحت پوشش کمیته امداد به دو دسته تقسیم میشوند که شامل مستمریبگیران و اشخاصی هستند که از خدمات فرعی کمیته امداد بهرهمند میشوند.
۱۲ درصد خانوادههای نیشابور تحت پوشش کمیته امداد هستند
رئیس کمیته امداد نیشابور در ادامه با اشاره به اینکه بیش از ۱۲ درصد جمعیت خانوار نیشابور تحت پوشش کمیته امداد هستند، اظهار کرد: در شهرستان نیشابور ۱۳ هزار و ۱۶۴ خانوار با جمعیت ۲۳ هزار و ۹۴۹ نفر تحت پوشش و معیشت بگیر هستند.
وی ادامه داد: ۱۶۵۲ خانواده با جمعیت آماری ۲۵۸۶ نفر تحت پوشش غیر معیشت بگیر هستند و فقط از خدمات جانبی کمیته امداد استفاده میکنند.
رئیس کمیته امداد نیشابور با بیان اینکه ماهیانه بیش از ۷ میلیارد تومان مستمری به مددجویان تحت پوشش پرداخت میکنیم، گفت: امسال ۳۰۴ فقره کمک هزینه ازدواج به مبلغ ۵ میلیارد و ۶۲۰ میلیون تومان، ۵۵۶ فقره وام کارگشایی به مبلغ ۷ میلیارد و ۶۵۰ میلیون تومان از محل صندوق امداد ولایت نیشابور و بیش از یک میلیارد تومان کمک هزینه درمانی پرداخت کردهایم.
حاجتمند همچنین گفت: امسال بیش از ۳ میلیارد تومان در حوزه عمرانی و تعمیرات مسکن به افراد تحت پوشش شهرستان کمک ریالی پرداخت شده است.
رئیس کمیته امداد شهرستان نیشابور با تأکید بر اینکه ۴۲۲۲ دانشآموز و ۳۰۰ دانشجو تحت پوشش هستند، اعلام کرد: امسال یک میلیارد و ۴۳۰ میلیون تومان به دانش آموزان و دانشجویان تحت پوشش کمیته امداد برای ادامه تحصیل کمک شده است.
وی تصریح کرد: در بخش ارائه تسهیلات اشتغالزایی، اعتبار کمیته امداد نیشابور ۹۱ میلیارد تومان بوده که ۱۳۴۰ نفر متقاضی دریافت وام داشتیم تا امروز نیز به ۷۱۸ نفر مبلغ ۸۱ میلیارد تومان تسهیلات پرداخت شده است، همچنین از محل صندوق امداد ولایت ۵۳ فقره وام به مبلغ یک میلیارد و ۸۵۰ میلیون تومان برای اشتغالزایی پرداخت نمودهایم.
رئیس کمیته امداد نیشابور با بیان اینکه در سال جاری کمیته امداد نیشابور ۱۷۶۲ شغل ایجاد کرده است، یادآور شد: بانکهای مسکن و کشاورزی در عمل به تعهدات و ارائه تسهیلات اشتغالزایی همکاری کمی داشتهاند.
افزایش ۳۰ درصدی صدقات مردم نیشابور
حاجتمند گفت: ۴۶ هزار صندوق صدقه در سطح شهرستان داریم که از ابتدای امسال تاکنون ۲ میلیارد و ۱۸۰ میلیون تومان مردم این شهرستان صدقه دادهاند، این رقم نسبت به سال گذشته حدوداً ۳۰ درصد افزایش یافته است که برای نیازمندان همین شهرستان صرف خواهد شد.
رئیس کمیته امداد گفت: در شهرستان نیشابور ۹۲۳ یتیم و ۲۱۸۷محسنین ( افراد بد سرپرست یا کسانی که سرپرستشان بیمار است) داریم، از سویی ۸۴۳۰ حامی در نیشابور ایتام و محسنین را تحت پوشش دارند.
حاجتمند با اشاره به اینکه متأسفانه سرانه ایتام و محسنین در نیشابور بسیار پایینتر از استان است، اعلام کرد: سرانه هر یتیم ماهانه ۵۰۳ هزار تومان و برای محسنین ۱۶۰ هزار تومان است، امسال ۹ میلیارد و ۴۹ میلیون تومان به حساب ایتام و محسنین واریز شد که این مبلغ سال گذشته ۶ میلیارد بود.
رئیس کمیته امداد بیان کرد: در شهرستان نیشابور ۴۶ مرکز نیکوکاری وجود دارد که از ابتدای امسال ۳۸ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان شهروندان به این مراکز کمک کردهاند.
متکدیان پس از دستگیری ۳۰ هزار تومان جریمه و سپس آزاد میشوند
رئیس کمیته امداد امام خمینی شهرستان نیشابور در ادامه با تأکید بر اینکه بهترین راه برای مبارزه با پدیده تکدیگری کمک نکردن شهروندان به آنها است، اظهار کرد: درآمد برخی از متکدیان در نیشابور به ساعتی ۴۰ هزار تومان میرسد و برخی از این افراد درآمد ماهیانهشان از یک کارمند دولت بیشتر است.
وی گفت: بارها با متکدیان سطح شهر نیشابور گفتگو کردهام تا تحت پوشش کمیته قرار بگیرند اما ترجیح میدهند تکدیگری کنند. جمعآوری متکدیان از سطح شهر بر عهده شهرداری است و هر کدام از متکدیان پس از دستگیری ۳۰ هزار تومان جریمه شده و سپس آزاد میشوند.
انتهای پیام