به گزارش ایسنا به نقل از گروه وکلای پارسا، نکتهای که میتواند پای یک وکیل اوقاف را به مسئله انحصار وراثت بکشاند این است که گاهی اوقات فرد پیش از فوت کردن، مالی را به صورت رسمی یا غیررسمی وقف کرده است. حال بعد از مرگ وی ممکن است تعارض و دعوی در خصوص این مسئله ایجاد شود. از این رو است که گفته میشود همیشه این امکان وجود دارد که وکیل ارث و میراث و یک وکیل اوقاف در جایی به یکدیگر برسند. حال در ادامه به صورت مجزا میخواهیم با کارکرد هر کدام از این وکلا آشنا شویم.
اما پیش از آن مسئلهای که وجود دارد این است که اساساً انتخاب و استفاده از هر کدام از وکلا در حوزههای مختلف نیازمند دانش و تجربه خاصی است. به هر حال شما در ابتدا باید نیاز واقعی و قانونی خودتان را به درستی تشخیص دهید. به طور مثال اگر دعوی شما مربوط انحصار وراثت یک مال وقف شده باشد، باید سراغ کدام یک از این دو وکیل بروید؟ اینجاست که کمک گرفتن از افراد متخصص در این حوزه مانند کارشناسان گروه وکلای پارسا میتواند کار را سادهتر کند. این کارشناسان به شما کمک میکنند که بتوانید در کمترین زمان ممکن بهترین نتیجه را بگیرید.
وکیل ارث و میراث کیست؟
وکیل ارث و میراث از جمله وکلای مهم در قانون ایران محسوب میشود. علت اصلی این موضوع این است که اساساً انحصار وراثت یک مرحله بسیار مهم و رایج در قانون ایران شناخته میشود. اگر بخواهیم این موضوع را سادهتر توضیح دهیم میتوانیم اینگونه بیان کنیم که انحصار وراثت به معنی مشخص کردن میزان اموالی است که قرار است به ارث برسد، تعداد وراث و میزان سهم هر کدام.
در هر کدام از این مراحل شرایط و ویژگیهای خاصی وجود دارد؛ به طور مثال اگر فرد فوت شده بدهی داشته باشد و یا همسر او درخواست دریافت مهریه را به دادگاه ارائه دهد، دادگاه نسبت به تسویه اموال وی اقدام میکند. از طرف دیگر مشخص کردن وراث و سهم هر کدام از آن نیز شرایط خاصی دارد. اینکه چه کسی از اقوام حق حضور در چنین مراحلی را دارند نیز خود بحثی مجزا در این بین محسوب میشود. به هر حال شرایط انحصار وراثت همواره شرایط خاص و منحصر به فردی محسوب میشود. از این رو معمولاً در چنین شرایطی استفاده از یک وکیل مجرب و با تجربه میتواند بسیار کارساز باشد.
وکیل اوقاف با چه مواردی سر و کار دارد؟
زمانی که از مسئله وقت صحبت میشود، به نظر میرسد که این موضوع چندان عمومی نباشد اما اگر به دعاوی ایجاد شده در دل دادگاهها نگاه کنیم متوجه میشویم که اساساً دعاوی اموال وقفی و ابهاماتی که در این بین وجود دارد بسیار بیش از چیزی است که فکرش را میکنید.
به طور مثال زمینی طبق ادعایی به یک مسجد وقف شده است اما وارثان زمین مدعی هستند که این زمین وقفی نبوده و هیچ سندی بر این اساس وجود ندارد. حال باید چه کار کرد؟ آیا مسجد به صورت غصبی در این زمین ساخته شده است؟ آیا در جریان انحصار وراثت زمین یا عین آن باید به وراث بازگردانده شود؟ اگر وقف در پشت قرآن دستنویس شده باشد و یا این که توسط فردی شنیده شده باشد چه حکمی میتواند داشته باشد؟ همه اینها شرایطی است که میتواند کار وکیل اوقاف را بسیار سخت کند. از طرف دیگر بخش؛ بنابراین اگر میخواهید با وکیلی مجرب و با تجربه در این حوزه صحبت کنید بهتر است با گروه وکلای پارسا تماس بگیرید. کارشناسان این گروه میتوانند راهنمایی خوبی به شما داشته باشند.
انتهای رپرتاژ آگهی