به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری یونهاپ، این سه بازمانده کره جنوبی که قربانی کار اجباری در کمپانیها و شرکتهای ژاپنی در خلال جنگ دوم جهانی هستند با پیشنهاد دولت سئول مبنی بر پرداخت غرامت از محل بیتالمال بجای کمپانیهای ژاپنی مخالفت کردهاند.
دو تن از قربانیان به نامهای "یانگ گئوم-دئوک" و "کیم سئونگ-جو" موفق شدند در سال ۲۰۱۸ در دادگاه رسیدگی به پرونده شکایت از کمپانی میتسوبیشی ژاپن پیروز شوند و اکنون هم درخواست رسمی خود را درباره موضع دریافت غرامت به "بنیاد قربانیان کار اجباری" ارائه کردهاند.
بر اساس این سند، یک طرف ثالث یعنی دولت کره جنوبی در موقعیتی نیست که غرامت قربانیان را بدهد و این کمپانیهای ژاپنی هستند که مسئول انجام این کارند.
یکی قربانی دیگر که در دوران جنگ دوم جهانی کار اجباری میکرد، به نام "لی چون-سیک" بیانیهای مشابه را مانند دو قربانی دیگر ارائه کرده و گفته که پرداخت غرامت توسط شخص ثالث مورد قبول نیست.
در سال ۲۰۱۸، یکی از دادگاههای کره جنوبی یکسری از کمپانیها و شرکتهای ژاپنی "استیل نیپون"، "گروه همکاری فوجیکوشی" و "کارخانجات صنایع سنگین میتسوبیشی" را به پرداخت غرامت به قربانیان کرهای در دوران جنگ دوم جهانی محکوم کرد.
اخیرا، سئول اعلام کرد که یک صندوق عمومی برای حل این مشکل و پرداخت غرامت به ۱۵ شهروند کره جنوبی ایجاد کرده که منبع مالی آن، بجای شرکتهای ژاپنی، از محل درآمدهای محلی است؛ توکیو از این تصمیم استقبال کرد.
انتهای پیام