بیشترین مصدومیت چهارشنبه‌سوری ۱۴۰۰ در همدان چه بود؟

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان از آمادگی اورژانس استان برای چهارشنبه آخر سال خبر داد و گفت: براساس سال گذشته بیشترین آسیب مربوط به چشم و دست است و ۱۶ تا ۲۳ ساله‌ها بیشترین مصدومیت را به خود اختصاص می‌دهند.

دکتر محمدرضا شکوهی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: هر سال به علت برداشت غلط از رسم و رسوم چهارشنبه آخر سال، حوادث دردناکی در سطح کشور و به تبع آن در سطح استان شاهد هستیم که اغلب متأسفانه جوانان و نوجوانان ۱۶ تا ۲۳ سال را هدف قرار می‌دهد بنابراین اورژانس پیش بیمارستانی از اوایل اسفندماه آماده است.

شکوهی تصریح کرد: آمبولانس‌های اورژانس پیش‌بیمارستانی در ۶۶ پایگاه، آمادگی لازم را برای کمک به مصدومان چهارشنبه آخر سال دارند و تمام بیمارستان‌های استان در آمادگی کامل به سر می‌برند.

وی ادامه داد: براساس آمار سال گذشته استان در چهارشنبه پایان سال ۱۱۳ نفر مصدوم شدند و دو نفر نیز فوت کردند که بیشترین مصدومیت مربوط به دست با ۵۳ درصد و چشم با ۴۶ درصد است به همین علت حضور متخصص چشم در بیمارستان‌ها الزامی است.

شکوهی با بیان اینکه بیشترین حوادث چهارشنبه آخر سال به علت انفجار و آتش‌سوزی است، مطرح کرد: تمام بیمارستان‌ها موظف هستند تمام بیماران را پذیرش کنند و در صورتی‌که امکانات لازم را نداشتند پس از رسیدگی اولیه به بیمارستان دیگری منتقل کنند.

وی با اشاره به اینکه با رعایت اصول ایمنی از ۹۰ درصد حوادث می‌توان پیشگیری کرد، گفت: وقتی شخصی دچار آتش‌سوزی می‌شود باید روی زمین غلت بزند و نباید بدود چراکه دویدن باعث مشتعل شدن می‌شود همچنین لباسی که سوخته و به بدن چسبیده شده، نباید کنده شود.

رئیس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه علوم پزشکی همدان ادامه داد: از حمل مواد محترقه در جیب و کیف باید خودداری شود و نباید این موارد را در ظروف شیشه‌ای و فلزی نگهداری کرد همچنین از نگهداری این مواد در زیرزمین و خانه خودداری کنید.

وی در پایان خاطرنشان کرد: کودکان و نوجوانان از اقشار آسیب‌پذیر هستند بنابراین توصیه می‌شود به تنهایی از مواد محترقه استفاده نکنند و والدین در کنارشان باشند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۴:۰۴
  • دسته‌بندی: همدان
  • کد خبر: 1401122215814
  • خبرنگار :