مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربت‌حیدریه:

اجرای شبکه‌های فاضلاب تربت‌حیدریه سرعت گرفته است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربت‌حیدریه گفت: اجرای شبکه‌های فاضلاب این شهرستان در ۶ ماهه دوم امسال سرعت گرفته است.

علیرضا عباسی در گفت و گو با ایسنا از هدفمند شدن ظرفیت‌های آب و فاضلاب این شهرستان در راستای حمایت از طرح‌های زیرساختی شهرستان خبرداد و خاطرنشان کرد: اولویت اصلی شرکت آب و فاضلاب تربت‌حیدریه در برنامه‌ریزی‌های کوتاه مدت، میان مدت و بلندمدت پیش بینی شده است.

وی عنوان کرد: در مرحله اول تأمین آب شرب شهروندان در شهر و روستا بوده که علاوه بر فعال‌سازی و بهینه‌سازی ظرفیت‌های تأمین آب موجود، پروژه‌های تأمین آب لازم طبق مطالعات موجود در دستور کار قرار گرفت.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تربت‌حیدریه افزود: پروژه‌های این شرکت در کلیه حوزه‌های تأمین، انتقال، ذخیره‌سازی، توزیع آب و هوشمندسازی تأسیسات فعال شده‌اند و هم اکنون پیشرفت اجرایی بسیار خوبی دارند.

وی با اشاره به انعقاد قرارداد فروش پساب بین شرکت سرمایه‌گذار فاضلاب شهر تربت‌حیدریه و شرکت فولاد رخ گفت: اجرای شبکه‌های فاضلاب در ۶ ماهه دوم امسال سرعت گرفته به طوری که در این بازه زمانی ۱۰ کیلومتر شبکه جمع‌آوری فاضلاب اجرا شده است.

عباسی ادامه داد: نکته مهمی که همواره در برنامه ریزی‌های شرکت وجود داشته، حمایت و همراهی در اجرای طرح‌های زیرساختی شهرستان بوده که از جمله این موارد می‌توان به تأمین آب دانشگاه جدید پردیس علوم پزشکی، مجتمع فرهنگی پیشکوه، مجتمع آبی آبشار، اورژانس ورودی شهر، بیمارستان ارتش، فازهای توسعه مسکن مهر و... اشاره کرد.

وی اذعان کرد: در بخش فاضلاب علاوه بر انعقاد قرارداد فروش پساب به فولاد رخ، درخواست‌های بسیاری از طرف دیگر صنایع بزرگ شهرستان داریم که ظرفیت‌های پساب را برای حمایت از آنها فعال خواهیم کرد.

عباسی عنوان کرد: از ۳۵۰ کیلومتر طول شبکه فاضلاب شهر تربت‌ حیدریه تاکنون ۲۴۰ کیلومتر آن توسط شرکت آب و فاضلاب اجرایی شده و بخشی از عملیات اجرایی آن از سال ۱۳۹۸ نیز به شرکت‌های سرمایه‌گذاری بخش خصوصی واگذار شده است.

وی بیان کرد: بر اساس این قرارداد سالانه ۳.۶ میلیون متر مکعب پساب مورد نیاز از طریق یک خط به طول ۴۰ کیلومتر در اختیار کارخانه فولاد رخ تربت‌حیدریه قرار می‌گیرد. این قرارداد میان شرکت سرمایه‌گذار فاضلاب شهر تربت‌حیدریه و فولاد رخ به مبلغ ۱۴۰ هزار میلیارد ریال منعقد شده است.

در حوزه این شرکت که ۵ شهر و ۱۳۴ روستای جنوب خراسان رضوی را تحت پوشش دارد، ۶۲۰ تا ۷۵۰ لیتر آب شرب در ثانیه مورد نیاز است.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۳:۰۵
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 1401122215738
  • خبرنگار : 30147