محمدباقر حاجکاظمی در گفتوگو با ایسنا با تاکید بر اینکه از قصابیها گوشت چرخکرده آماده نخرید، اظهار کرد: در صورتی که مشتریان تقاضای گوشت چرخکرده دارند، فروشندگان باید در حضور مشتری و با رعایت ضوابط بهداشتی اقدام به چرخ کردن گوشت کنند.
وی در رابطه با ویژگیهای گوشت سالم و بهداشتی، تصریح کرد: گوشت قرمز تازه باید دارای رنگ و رطوبت طبیعی و عاری از هرگونه تورم، خونمردگی، تغییر رنگ و ذرات خارجی باشد؛ گوشت باید دارای قوام سفت بوده و نباید لزج، خشک یا چروکیده باشد.
این مسئول تاکید کرد: هرگونه تغییر رنگ گوشت قرمز به سبز، قهوهای و خاکستری یا ایجاد یک لایه لزج و چسبناک و استشمام بوی غیرطبیعی از علائم بارز و اصلی فساد گوشت است.
حاجکاظمی ادامه داد: مردم باید از گوشت چرخکرده بستهبندی شده در کارگاههای بستهبندی که تحت نظارت دامپزشکی با تاریخ تولید، انقضاء، کد پروانه بهرهبرداری از دامپزشکی، دارای آرم دامپزشکی همراه با آدرس محل کارگاه بستهبندی که در فروشگاههای مجاز عرضه میشوند، استفاده کنند.
وی اضافه کرد: شهروندان در قصابیها با خرید گوشت سالم و بهداشتی از لاشهای که ممهور به مهر آبی رنگ دامپزشکی و دارای برچسب بوده و در حضور خود مشتری اقدام به چرخ شده، خرید کنند.
انتهای پیام