تولید سالانه ۱۱۵ هزار تن ماهی در مازندران

مدیرکل شیلات مازندران، گفت: سالانه ۱۱۵ هزار تن ماهی در مازندران تولید می‌شود که ۶ هزار میلیارد تومان ارزش اقتصادی این میزان تولید است.

قاسم کریم‌زاده صبح امروز در نهمین جلسه قرارگاه امنیت غذایی استان، اظهار کرد: ۳ هزار و ۷۰۰ واحد آبزی پروری در مازندران فعال است که ۱۲ هزار نفر به صورت مستقیم و ۴۰ هزار نفر به صورت غیر مستقیم در این صنعت فعالیت دارند.

مدیرکل شیلات مازندران با اشاره به اینکه قیمت ماهی به عرضه و تقاضا برمی‌گردد، افزود: هر زمان میزان فراوانی صید را داشته باشیم قیمت کاهش و هر زمان کمترین صید صورت گیرد قیمت ماهی افزایش پیدا می‌کند.

کریم‌زاده یادآور شد: امسال ۲ هزار و ۴۰۰ تن صید انواع ماهی استخوانی را در استان داشتیم و ۷۵ درصد نسبت به سال قبل افزایش صید را شاهد بودیم.

مدیرکل شیلات مازندران با بیان اینکه سالانه ۴۰ درصد ماهی از استان خارج و ۶۰ درصد در داخل مصرف می‌شود، تصریح کرد: برای تامین محصول پروتئینی استان در شب عید با بازار ماهی فروشان مذاکره خواهیم کرد تا کاهش قیمت و دسترسی راحت‌تر مردم برای خرید فراهم شود.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۲۲ اسفند ۱۴۰۱ / ۰۹:۱۲
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1401122215435
  • خبرنگار :