فرهاد نامداری بیست و یکم اسفندماه در ششمین جلسه ی کارگروه تحقق شعار سال (تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین) که در سالن جلسات استانداری لرستان برگزار شد، اظهار کرد: با توجه به نامگذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری امسال رسالت مضاعفی بر عهده دستگاههای اداری بخش دولتی و خصوصی بود که در این راستا با محوریت استانداری، کارگروه و ستاد توسعه دانشبنیان در استان تشکیل شد.
وی ادامه داد: تاکنون چهار جلسه قرارگاه و پنج جلسه برای کارگروهها و در مجموع جلسات کمیتههای تخصصی ۱۸ جلسه تشکیل شده که تعداد کل مصوبات آنها ۸۱ مصوبه بوده است.
نامداری افزود: به سمت قرارداد چهار ساله رفتیم که با توجه به مشکلاتی که وجود داشت ظرف یک ماه گذشته به نتیجه رسیدیم که خودمان باید انجام دهیم ظرف یک ماه گذشته استارت توسعه اقتصاد دانش بنیان را زدیم.
رئیس پارک علم و فناوری لرستان بیان کرد: از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۱ تعداد شرکتهای دانش بنیان از ۲۵ به ۳۵ تا رسیده است که در این زمینه بازیگران درون استانی و ملی داریم.
وی افزود: با توجه به اینکه میزان رشد بودجهای ما قابل قبول نبوده انتظار ما این است که حداقل همراهی مجموعههای استانی را در کنار خود داشته باشیم.
نامداری تصریح کرد: ابتدای سال ۱۴۰۱ وضعیت مساعدی در این حوزه نداشتیم، هدف ما این است تا انتهای سال ۱۴۰۴ در این حوزه به یکیاز دو استان برتر برسیم.
رئیس پارک علم و فناوری لرستان ادامه داد: برنامه عملیاتی ما راه اندازی پردیسها است که آنها را به بخش خصوصی ببریم و به لحاظ عرضی بخش دولتی را بزرگ نکنیم و در سال ۱۴۰۴ وارد عرصه شود.
وی با اشاره به اینکه ما در استان ۱۶۸ واحد فناور داریم، اضافه کرد: در واگذاری اراضی مشکلی با وزارت علوم داشتیم که در حال رفت است، تا سال ۱۴۰۴ مقدار ۱۲ هکتار واگذاری خواهیم داشت ولی موجودی ما ۶ هکتار است که مذاکراتی داشتیم که در افزایش اراضی به ما کمک کنند و پیشبینی ما این است که ۲۴ هکتار به مجموعه اضافه شود.
نامداری با اشاره به اینکه پارک لرستان علیرغم گذشت ۱۱ سال هنوز در حال تأسیس است، افزود: یکی از مشکلهای ما زمین است، مجموع اراضی ما ۱۹.۵ هکتار است که بنا داریم در سال ۱۴۰۲ این مقدار را به ۶۹ هکتار برسانیم.
رئیس پارک علم و فناوری لرستان ادامه داد: در حال حاضر ۲۴.۵ هکتار زمین بدون سند در همسایگی پارک علم و فناوری داریم، برنامه داریم تا انتهای سال آینده به ۴۴.۵ هکتار برسیم.
وی تأکید کرد: ایجاد شهرکهای فناوری با همکاری شهرکهای صنعتی برنامه دیگر ماست که در سال ۱۴۰۴ یک شهرک فناوری داشته باشیم که تعهد ما افزایش ۹۰۰ اشتغال در سال است، امسال نتوانستیم رشد خوبی داشته باشیم.
نامداری تصریح کرد: در پارک علم و فناوری در سال ۱۴۰۰ تنها ۱۸ شرکت داشتیم و در سال ۱۴۰۱ به ۲۵ شرکت افزایش یافته ۷۰ پرونده در دست بررسی داریم که ۳۰ شرکت شانس گرفتن مجوز را دارند.
رئیس پارک علم و فناوری لرستان با اشاره به ساخت و راه اندازی برج فناوری، بیان کرد: دنبال استفاده از امکانات در بحث گردشگری فناوری هستیم.
وی ادامه داد: ما ۶ مرکز رشد در شهرستانهای خرماباد، بروجرد، الیگودرز، دورود، دورود و مرکز تحقیقات کشاورزی داریم همچنین طی تفاهمنامههایی با علوم پزشکی و جهاد دانشگاهی لرستان از مرکز رشد این نهاد نیز استفاده میکنیم.
نامداری افزود: همچنین طی تفاهمنامهای که با آموزش و پرورش داریم در حال راهاندازی مرکز خلاقیت و نوآوری در مدارس دوره اول و دوم ابتدایی و همچنین ایجاد باغ فناوری کودک و نوجوان در پارک علم و فناوری هستیم.
انتهای پیام