به گزارش ایسنا، امروز در مراسمی که با همکاری سازمان جوانان جمعیت هلال احمر و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور تحت عنوان «پویش صد» و به مناسبت یکصدمین سالگرد تاسیس جمعیت هلالاحمر برگزار شد، به صورت همزمان در ۴۱۸ شهرستان ۱۰۰ هزار اصله نهال کاشته شد. این نهالها طی ۱۹ دقیقه و ۴۳ ثانیه در سراسر کشور غرس شد.
پیرحسین کولیوند، رئیس جمعیت هلالاحمر کشورمان در این مراسم که با همکاری سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور برگزار شد، گفت: کاشت ۱۰۰ هزار اصله نهال ظرف ۱۹ دقیقه و ۴۳ ثانیه، در یکصدمین سالگرد تاسیس جمعیت هلالاحمر و با هدف کمک به کاهش اثرات منفی ناشی از تغییرات اقلیمی امروز انجام شد.
راهاندازی مرکز تغییرات اقلیمی در هلال احمر
رئیس جمعیت هلال احمر همچنین در این مراسم با اشاره به اینکه هلال احمر، مرکزی را به نام مرکز تغییرات اقلیمی راه اندازی کرده است، در تشریح دلیل راه اندازی این مرکز گفت: نشانههای تغییرات اقلیمی یعنی سیل، زلزله و آتش سوزی و خیلی از موارد دیگر را در کشور شاهد هستیم به همین دلیل باید اقدام به پیشگیری از وقوع این تغییرات اقلیمیکنیم.
وی ادامه داد: هلال احمر نباید فقط در هنگام وقوع حوادث ورود کند. بلکه باید در زمینه پیشگیری هم اقدام کند. به همین دلیل در حوزه تغییرات اقلیمی ورود کردهایم. با توجه به ظرفیتی که در جمعیت هلال احمر وجود دارد و میلیونها داوطلبی که با جمعیت هلال احمر همکاری دارند، تصمیم به کاشت درخت برای مقابله با اثرات تغییرات اقلیمیگرفتهایم.
کولیوند خاطرنشان کرد: ۹۳۰ هزار نفر جوان در جمعیت هلال احمر داوطلب هستند و با ما همکاری میکند. به همین دلیل مقرر شد برای پیشگیری از وقوع تغییرات اقلیمی در ۴۱۸ شهر توسط ۱۰ هزار داوطلب جوان، امروز ۱۰۰ هزار نهال بکاریم. این مسئله نشان دهنده این است که جوانان ما پای کارند و جهادگونه و شجاعانه و با امید به آینده در حال فعالیت هستند. درختکاری نشانه امید به آینده است. امروز در ظرف کمتر از ۲۰ دقیقه ۱۰۰ هزار اصله درخت توسط هلال احمر کاشته شد.
بیانیه جوانان داوطلب هلالاحمر ایران خطاب به جامعه جهانی
جوانان داوطلب جمعیت هلالاحمر کشورمان نیز امروز در جریان برگزاری «پویش صد» که با هدف کاشت ۱۰۰ هزار اصله نهال در ۱۰۰ دقیقه برگزار شد، با توجه به گستردگی تغییرات اقلیمی در جهان بیانیهای را خطاب به جامعه جهانی قرائت کردند. متن این بیانیه به شرح زیر است:
«بدون شک تغییرات اقلیمی، گرمایش جهانی، حجم زیاد مهاجرت نگران کننده مردم در سراسر دنیا و عدم حفاظت بی رویه از محیط زیست و در نهایت عدم حکمرانی مناسب چالشهایی هستند که جوامع کنونی را تهدید میکنند.
جمعیت هلال احمر به عنوان یک سازمان غیر دولتی و بین المللی یکی از وظایف اصلیاش افزایش تاب آوری مردم مخصوصا در مناطق آسیب پذیر و انجام اقدامات بازدارنده در مقابله با اثرات تغییرات اقلیمی میباشد. در همین راستا ما به عنوان یک سازمان بین المللی در راستای کاهش اثرات تغییرات اقلیمی اقدام به کاشت ۱۰۰ هزار نهال با بهرهگیری از اعضای سازمان جوانان کردهایم.
این واضح است که ما نمیتوانیم به تنهایی در مقابل این بحرانها بایستیم و بدون همکاری دیگر سازمانها نمیتوانیم این مشکلات را حل کنیم ما از جوامع بین المللی، دولتها و سازمانهای تصمیم گیر و تصمیم ساز و تک تک آحاد جامعه درخواست میکنیم قدمهای خردمندانه ای در راستای حل چالشهای حال و آینده بردارند. تنها در اینصورت آسایش و آرامش نسل آینده تضمین خواهد.
ما می خواهیم با همکاری کمک و هماهنگی نهضت بین المللی صلیب سرخ و هلال احمر با دیگر بازیگران صحنه بین المللی به ویژه دولتها گامهای امیدوار کننده ای برای اصلاح و رسیدگی به این بحرانها برداریم. بی شک صدای متحد و پیشنهادات و اقدامات عقلانی مشترک ما میتواند نوید بخش زندگی بهتر برای نسل آینده و امروز باشد. ما به عنوان جمعیت هلال احمر مطمئن هستیم که صدای ما و جنبش ما به میلیونها نفر در سراسر جهان می رسد جهانی که همه ما شهروندان آن هستیم و در این دنیا ما یک نژاد داریم، نژاد انسانیت، بنابراین بیایید آینده را یک صدا دریابیم.»
انتهای پیام