مجتبی توانگر در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: امسال شاهد تقارن ماه مبارک رمضان با ایام تعطیلات نوروز هستیم و این تجربه متفاوت میتواند به یک تجربه شیرین برای مردم تبدیل شود البته این اتفاق مستلزم هماهنگی دستگاههای مختلف و برنامهریزی سازمان های فرهنگی است که مردم بتوانند از این دو رویداد مبارک بیشترین بهره برداری را داشته باشند.
وی توضیح داد : در این ایام بسیاری از مردم با استفاده از فرصت تعطیلات به مسافرت میروند که این سفرها با دهه اول ماه مبارک رمضان تداخل دارد؛ طبیعتا مشکلی از جهت شرعی و دینی برای سفر وجود ندارد و نمی توان از مردم توقع داشت که از این ایام استفاده نکنند و سفر نروند اما لازم است ستادهای نوروزی و دستگاه های مختلف شرایطی را فراهم کنند که مسافرین بتوانند در عین حفظ حرمت ماه مبارک از شرایط سفر استفاده کنند و خدمات مناسب دریافت کنند.
نماینده تهران در مجلس بیان کرد: در اسلام مهم است که کسی تظاهر به روزه خواری نکند لذا باید برای مسافرین نوروزی و شهرهای مسافرپذیر شرایطی فراهم شود که مردم بتوانند در فضای مناسب خدمات دریافت کنند اما در عین حال شاهد کمترین میزان تظاهر به روزهخواری در اماکن عمومی باشیم.
وی ادامه داد: در سالهای گذشته تجارب موفقی در بخشهایی نظیر مترو داشتیم و ایده های خوبی در این زمینه اجرا شد که با استقبال عموم مردم از طیف های مختلف همراه شد. این ایده ها باید در شهرها و محیط های مختلف تکثیر شود.
توانگر در ادامه گفت: بسیاری از کشورهای عربی و مسلمان نگاه ویژهای به ماه رمضان دارند و تعطیلات گسترده ای برای آن درنظر گرفتند به طوری که در این ایام با ماه رمضان مانند یک جشن برخورد می شود؛ این شرایط در کشور ما فراهم نبوده اما با توجه به تقارن ماه رمضان با تعطیلات نوروزی این تجربه میتواند در کشور ما هم تکرار شود؛ یکی از الزامات آن توجه به زیست شبانه در ماه مبارک است.
وی در پایان اظهار کرد: بسیاری از خدمات تفریحی و گردشگری در ایام نوروز میتواند تا سحر به ارائه خدمات بپردازند. چه اشکالی دارد موزه و سینما و باقی مراکز تفریحی و گردشگری تا سحر باز باشد که مردم با توجه به تعطیلات نوروز بتوانند بیشترین بهره برداری را از این ایام داشته باشند؟ این تمهیدات کار چندان سختنی نیست و صرفا باید مسئولین در ستادهای نوروزی و دستگاه های فرهنگی نگاه جدی تری به این فرصت پیش آمده داشته باشند.
انتهای پیام