معاون شهردار تهران تشریح کرد

اقدامات شهرداری تهران برای تبدیل وضعیت نیروهای ایثارگر

معاون برنامه ریزی، توسعه سرمایه انسانی و امور شورای شهرداری تهران با تاکید بر اینکه افرادی که هنوز در شهرداری تهران به عنوان نیروهای ایثارگر تبدیل وضعیت نشده‌اند یا نقص مدرک دارند یا ابهام در قرارداد و یا دیوان عدالت اداری اجازه این کار را نداده است، گفت: شهرداری تهران در تبدیل وضعیت نیروهای ایثارگر در میان نهادهای کشور بهترین عملکرد را داشته است.

به گزارش ایسنا، باقری در یکصد و سی و پنجمین جلسه علنی شورای اسلامی شهر تهران درباره تبدیل وضعیت نیروهای ایثارگر در شهرداری تهران با تاکید بر اینکه بنابر آمار سازمان امور استخدامی، شهرداری تهران در این حوزه بهترین عملکرد بین نهادهای کشور را داشته است، افزود: تا کنون ۳۲۰۰ نفر در شهرداری تهران تبدیل وضعیت شده‌اند اما دو شبهه در خصوص دو مجموعه از همکاران ما وجود دارد. ۹۷ درصد نیروهای شرکت خدمات اداری شهر و هادیان شهر که مشمول قانون بوده‌اند تبدیل وضعیت شده‌اند. کسانی که تبدیل وضعیت نشدند یا مدرک خود را ارائه ندادند و یا مدارک آنها نقص داشته است.

وی ادامه داد: تعداد نیروهای حجمی شهرداری تهران بانک اطلاعاتی دقیقی نداشته است. در این راستا ۴۵۰۰ نفر خود اظهاری کردند و ۲۱۰۰ نفر مدارک ارائه دادند که در نهایت اسامی ۱۱۰۰ نفر به گزینش ارسال شده است.

باقری ادامه داد: تا دیروز ۳۲۰ نفر از نیروهای حجمی نیز حکم دریافت کرده‌اند؛ اما تمام مسئله تبدیل وضعیت نیروهای ایثارگر حجمی تنها مربوط به شرکت «خودرو سرویس شهر» و «نیروهای آموزشی سازمان مدیریت پسماند» است. ما در شهرداری هیچ کاری نمی‌توانیم بکنیم زیرا دیوان به عنوان بالاترین مرجع رسما اعلام کرده که شهرداری نمی‌تواند کاری انجام دهد. البته وکیل گرفته‌ایم و هر زمانی بتوانیم رأی دیوان را تغییر دهیم برای نیروهای «خودرو سرویس شهر»نیز اقدام لازم را انجام خواهیم داد.

معاون برنامه ریزی شهرداری تهران تاکید کرد: برای ۱۲۰ نیروی سازمان پسماند نیز با ابهام روبرو هستیم. مکاتباتی انجام دادیم که ابهامات در رابطه با مناقصه و یا مزایده‌ای بودن قرارداد این افراد برطرف شود. ۳۲۰۰ نفر را تبدیل وضعیت کرده‌ایم و تبدیل وضعیت این ۱۲۰ نفر برای ما مسئله‌ای نیست. اگر بتوانیم مشکل را برطرف کنیم قطعا نسبت به تبدیل وضعیت این افراد اقدام خواهیم کرد.

درخواست چمران برای تبدیل وضعیت کارمندان دانشگاه علمی کاربردی شهرداری تهران

به گزارش ایسنا، مهدی چمران خواستار رسیدگی به تبدیل وضعیت کارمندان دانشگاه علمی کاربردی شهرداری تهران شد و گفت: تبدیل وضعیت‌ کارمندان دانشگاه علمی کاربردی باید مدنظر قرار گیرد، چرا که این افراد مقابل شورای شهر تجمع کردند و وقتی از آنها خواستیم که اینجا را ترک کنند تا موضوع را بررسی کنیم نجیبانه رفتند.

احمد علوی نیز در واکنش به این تذکرات افزود: در دوره اسبق مدیریت شهری اکثر نیروهای دانشگاه علمی کاربردی تبدیل وضعیت شدند و تنها حدود ۲۰ نفر ماندند که تا پرونده‌هایشان تکمیل شود مدیریت شهری جابجا شد و حالا دو سوم کارمندان قراردادشان خدمات اداری شهر است و یک سوم کارمندان قراردادشان مانده است و از نظر حقوقی با یکدیگر بسیار تفاوت دارند و به نظرم چون این موضوع قانون بوده هم اکنون هم قابلیت اجرا دارد.

انتهای پیام

  • یکشنبه/ ۲۱ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۱:۲۹
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1401122114769
  • خبرنگار : 71505