علی احمدی در گفتوگو با ایسنا درخصوص افزایش آمار ابتلا به بیماری کرونا، اظهار کرد: با وجود اینکه ماهها تعداد موارد فوتی کرونا در چهارمحال و بختیاری به صفر رسیده بود اما متاسفانه درحال حاضر شاهد هستیم مجددا موارد منجر به فوت از این بیماری گزارش میشود. بنابراین باید به این نکته توجه داشته باشیم که بیماری کرونا هنوز از بین نرفته است.
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری با بیان اینکه افراد جامعه میتوانند با مراقبت از سلامتی خود به نزولی شدن پیک کرونا کمک کنند، افزود: توصیه میشود تمامی افراد رعایت دقیق و جدی شیوهنامههای بهداشتی را در دستور کار خود قرار دهند و از هرگونه سهلانگاری در این خصوص نیز بپرهیزند.
وی ادامه داد: واکسیناسیون دز یادآور، فاصلهگذاری فیزیکی، شستوشوی مکرر دستها و استفاده از ماسک در فضای بسته و به ویژه تجمعات از جمله مهمترین راههای پیشگیری از کرونا به شمار میآیند که میتوانند از ابتلا به نوع شدید بیماری همچنین مرگ و میر جلوگیری کنند.
احمدی عنوان کرد: نداشتن تماس نزدیک با افراد بیمار و حاضر نشدن در تجمعات به ویژه در فضاهای کم تهویه، گندزدایی اشیا و سطوحی که اغلب لمس میشوند، لمس نکردن چشمها، بینی و دهان با دست آلوده، رعایت بهداشت تنفسی یعنی پوشاندن دهان در هنگام عطسه و سرفه نیز از دیگر مواردی است که توصیه میشود افراد به صورت جدی رعایت کنند، چراکه این موارد نقش پررنگی در پیشگیری از ابتلا به کرونا و کاهش بیماری دارد.
رئیس مرکز بهداشت چهارمحال و بختیاری اضافه کرد: سالمندان و افراد دارای بیماریهای مزمن و زمینهای از جمله افرادی هستند که باید بیش از سایرین در شرایط فعلی شیوع بیماری کرونا مراقب سلامتی خود باشند و نسبت به رعایت نکات بهداشتی ذکر شده اقدام کنند.
وی با اشاره به آخرین رنگبندی شهرستانهای چهارمحال و بختیاری به لحاظ شیوع بیماری کرونا، تصریح کرد: بر این اساس درحال حاضر یک شهرستان در وضعیت قرمز، سه شهرستان در وضعیت نارنجی، پنج شهرستان در وضعیت زرد و یک شهرستان نیز در وضعیت آبی قرار دارد.
احمدی یادآور شد: شهرستان کیار از نظر شیوع بیماری کرونا در وضعیت قرمز یا بسیار پرخطر، شهرستانهای سامان، فارسان و کوهرنگ در وضعیت نارنجی یا پرخطر، شهرستانهای شهرکرد، بروجن، اردل، خانمیرزا و بن در وضعیت نارنجی یا نسبتا پرخطر و شهرستان لردگان نیز در وضعیت آبی یا عادی قرار دارند.
انتهای پیام