حضور فعال بانوان کارآفرین طرح توانمندسازی خانوارها در نمایشگاه بهاره استان قم

نمایشگاه بهاره بانوان استان قم در محل نمایشگاه دائمی قم در حال برگزاری است.

یاسر شریفی در گفت‌وگو با ایسنا از افتتاح نمایشگاه بهاره بانوان استان قم در محل نمایشگاه دائمی خبر داد و عنوان کرد: این نمایشگاه با حضور فعالان اقتصادی و کارآفرینی در حوزه‌های تولید پوشاک، کیف و کفش، صنایع دستی، آرایشی و بهداشتی، مواد غذایی و شیرینی و آجیل از تاریخ ۱۶ اسفند افتتاح گردیده است.

وی ادامه داد: در طرح توانمندسازی خانوارها مبتنی بر توسعه کسب و کارهای خرد و خانگی استان قم، ۲۰ پیشران اقتصادی مشارکت دارند که از این تعداد ۸ بانوی فعال اقتصادی به عنوان پیشرانان این طرح، در نمایشگاه بهاره بانوان استان قم حضور دارند.

وی بیان کرد: بانوان پیشران اقتصادی طرح توانمندسازی خانوارها مبتنی بر توسعه کسب و کارهای خرد و خانگی که در نمایشگاه بهاره بانوان حضور دارند در زمینه های، صنایع دستی، پوشاک، مواد غذایی حضور دارند.

مدیر اجرایی طرح ملی توسعه مشاغل خانگی استان قم یادآور شد: طرح توانمندسازی خانوارها مبتنی بر توسعه کسب و کارهای خرد و خانگی استان قم برای اولین بار در استان قم اجرا می شود.

وی افزود: این طرح به کارفرمایی شرکت بازرگانی توسعه تجارت زرفام کیش وابسته به بنیاد علوی جهاد دانشگاهی واگذار شده است و این طرح در استان قم به صورت پایلوت درحال انجام است. در این طرح برای ۲۰ پیشران اقتصادی، شبکه شغلی ایجاد شده و برای ۲۰۰ نفر اشتغال پایدار ایجاد می گردد.

انتهای پیام 

  • جمعه/ ۱۹ اسفند ۱۴۰۱ / ۰۰:۰۹
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1401121913276
  • خبرنگار :