نماز زمینه‌ساز ایجاد جامعه مهدوی است

امام‌جمعه شهرستان سلطانیه گفت: جامعه با نماز زمینه‌ساز جامعه مهدوی می‌شود.

حجت‌الاسلام عمران حسینی‌نسب ظهر امروز (۱۸ اسفندماه) در اجلاسیه نماز دانش‌آموزی شهرستان سلطانیه که در سالن علامه حلی این شهر برگزار شد، آمادگی برای پذیرش امام معصوم را از زمینه‌های ظهور دانست و اظهار کرد: دوران غیبت و تبعیت از ولی‌فقیه معیار سنجش آمادگی مردم و جامعه برای پذیرش امام معصوم است.

وی در ادامه با اشاره به اهمیت نماز در آیات و روایات نماز را معیار سنجش و قبولی اعمال، عامل نجات از شیطان و بازدارنده انسان از فحشا و منکرات عنوان کرد و افزود: نماز راه ارتباط با خدا است و کسی که مطیع خداوند نشود، مطیع امام نخواهد شد و جامعه با نماز زمینه‌ساز جامعه مهدوی می‌شود.

امام‌جمعه سلطانیه به بعد اجتماعی نماز اشاره کرد و با بیان اینکه بیشتر اعمال عبادی به صورت دسته‌جمعی و اجتماعی انجام می‌شود، گفت: نمازجمعه و جماعت از اعمال عبادی اجتماعی است.

حسینی‌نسب با یادآوری اهمیت نماز جماعت، ادامه داد: بر اساس روایات، هیچ چیز جبران‌کننده ثواب نماز جماعت نمی‌شود، در اهمیت این روایت نیز همین بس که حضرت جبرئیل آن فرشته مقرب الهی آرزو می‌کند که ای کاش انسان بود تا می‌توانست در نماز جماعت شرکت کند.

وی با بیان اینکه نماز انسان را از منکرات و گناهان باز می‌دارد اما به شرطی که نماز حقیقتا نماز باشد، گفت: تلاش برای ترویج فرهنگ نماز در جامعه وظیفه همگانی است و همه در برابر امر اقامه نماز مسئول هستند.

انتهای پیام

  • پنجشنبه/ ۱۸ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۲:۱۱
  • دسته‌بندی: زنجان
  • کد خبر: 1401121812987
  • خبرنگار : 50163