علاءالدین ازوجی در گفتوگو با ایسنا، در تشریح شرایط جمعیتی استان تهران گفت: تقریبا سالانه به طور متوسط ۲۵۰ هزار نفر به استان تهران مهاجرت میکنند و بیشتر این جمعیتها در شهرستانهای استان تهران مستقر میشوند و به واسطه اینکه جنوب و جنوب غرب استان تهران گشایش جمعیتی بیشتری به واسطه فضاهای صنعتی دارد این جمعیت در این مناطق مستقر میشوند.
وی در تشریح مدلهای مهاجرت به استان تهران گفت: ما سه مدل مهاجرت به استان تهران داریم اولین مدل مهاجرت، مهاجرت از سایر استانها به استان تهران است. دومین مدل مهاجرت، مهاجرت از شهر تهران به شهرستانهای اطراف تهران است که در سالهای اخیر به واسطه بالا بودن هزینه تمام شده زندگی در شهر تهران این اتفاق شدت گرفته است. سومین نوع مهاجرت نیز مهاجرت اتباع است. تقریبا دو میلیون نفر اتباع رسمی مهاجر و نزدیک به ۴۰۰ هزار اتباع به صورت غیررسمی در تهران حضور دارند.
وی با بیان اینکه بیشترین تراکم جمعیتی استان تهران در شهرستان بهارستان است افزود: بیشتر جمعیت مهاجر نیز در ۶ شهر ستان جنوب و جنوب غرب استان تهران، اسلامشهر، رباطکریم، قدس، ملارد و شهریار ساکن میشوند، این در حالی است که کل مساحت این مناطق در مجموع ۱۳.۶ درصد مساحت کل استان تهران است. یعنی هزار و ۸۸۸ کیلومتر مربع است در حالی که کل مساحت استان تهران نیز ۱۳ هزار و ۸۴۱ کیلومتر مربع است.
ازوجی تاکید کرد: باتوجه به نظر کمیتههای شهرستانها، پروژههای استان را اولویتبندی کرده و تلاش کردیم تا پروژههایی که پیشرفت فیزیکی بالایی داشتند به اتمام برسانیم. خیلی از پروژههای قدیمی به واسطه اینکه اعتبارات در سالهای گذشته بین پروژههای جدید تقسیم میشد نمیتوانستیم اولویتبندی مناسبی داشته باشیم، لذا قرار شد پروژهها اولویتبندی شده و مشخص شود کدام پروژهها در اولویت باشند و چه زمانی به بهرهبرداری برسند.
وی ادامه داد: در حال حاضر نیز با همین سیاست پیش میرویم. یک اتفاق خوب که در استان تهران ایجاد شده، بحث اعتبار پروژههای منتخب و پروژههایی است که در سفرها به تصویب رسیده است. رییسجمهور با سفر به استان تهران پروژههای خوبی را تعریف کردند و نزدیک به ۲۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار و تسهیلات از محل سفرهای استانی رییسجمهور تامین شد.
انتهای پیام