محسن مظاهری در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: فاصله ۴۵ کیلومتری تیران تا مرکز استان اقبال عمومی را برای سفر به این خطه تقویت میکند.
وی افزود: وجود کراب مسجد، حمام تاریخی، آسیاب قدیمی، خانههای تاریخی و اقامتگاههای سنتی، ۴۰ کیلومتر کوچه باغ و درهای سنگی همگی ظرفیت خاص و متمرکز در تیران است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تیران و کرون، ادامه داد: دو روستای تاریخی جاجا و خمیران و شهر زیرزمینی کردعلیا هم بسته گردشگری این شهر را تکمیل میکنند.
به گفته وی، گردشگری طبیعی در چشمه مرغاب و مناطق سرسبز شهر و هوای پاک شهرستان جلوه ممتاز برای توسعه این صنعت به شمار میرود.
مظاهری یادآور شد: گردشگری دینی با مساجد تاریخی و آستان امامزادگان معنا پیدا کرده که این مراکز دینی در بافت تاریخی و گردشگری هم قرار گرفتهاند.
وی با بیان اینکه درهای سنگی و کوچهباغهای این شهر جایگاه مهمی دارد، تصریح کرد: ۴۰ کیلومتر کوچه باغ و پیچ در پیچ جذابیت خاصی برای گردشگران دارد که در همه فصول مورد توجه است.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تیران و کرون درهای سنگی با قابلیت خاص که با وجود سنگینی میچرخند را مهم بیان کرد و گفت: همین قابلیت تیران را به داشتن چنین اثر تاریخی معروف کرده است.
وی همچنین اجرای طرحهای گردشگری در شهر را مهم خواند و گفت: تیران گردی، معرفی شهرستان و تولید محتوا برای فضای مجازی مورد توجه قرار گرفته تا بیش از گذشته این منطقه معرفی شود.
دبیر ستاد تسهیلات سفر تیران و کرون، از راهاندازی اقامتگاههای سنتی خبر داد و گفت: پنج مرکز راهاندازی و دارای مجوز است و پنج اقامتگاه دیگر هم در حال مرمت و اخذ مجوز هستند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری تیران و کرون، یادآور شد: تعامل خوبی برای تقویت زیرساختهای گردشگری و جذب توریست صورت گرفته که بهرهگیری و بازدید از قلعه قمیشلو مورد توجه و دغدغه بوده که در همکاری محیط زیست امکان بازدید فراهم خواهد شد.
انتهای پیام