مدیر تعاون روستایی مازندران اعلام کرد

توزیع میوه شب عید از ۲۳ اسفندماه در مازندران

مدیر تعاون روستایی مازندران گفت: از ۲۳ اسفندماه توزیع میوه شب عید در استان انجام می‌شود

به گزارش روابط عمومی جهاد کشاورزی مازندران،ایمانی امروز در سومین جلسه قرارگاه امنیت غذایی استان اظهار کرد: آمادگی کامل برای توزیع میوه شب عید را در سراسر استان داریم.

وی با اعلام اینکه از ۲۳ اسفندماه جاری توزیع میوه شب عید در استان انجام می‌شود، افزود: عرضه توزیع میوه شب عید در برخی روستاها هم انجام می‌شود.

ایمانی تصریح کرد: قیمت سیب توسط اعضای کارگروه راهبری استانی مشخص و اعلام خواهد شد.

کمبود گوشت مرغ نداریم

غلامی مدیرکل پشتیبانی امور دام جهاد کشاورزی مازندران نیز، اظهار کرد: از ابتدای طرح تنظیم بازار تاکنون ۲۸۳ تن مرغ منجمد و ۱۹۶ تن گوشت قرمز را به شهروندان مازندرانی عرضه کردیم.

وی افزود: کمبود گوشت مرغ وجود ندارد و توزیع در همه شهرستان‌ها در حال انجام است.

غلامی گفت: دو روز گذشته ۸۴ تن گوشت مرغ منجمد در استان توزیع شد که منجر به تعدیل قیمت گوشت مرغ گرم در استان شده است.

مباشرین خرید شکر معرفی شوند

ابراهیم قربان‌نژاد مدیر توسعه بازرگانی سازمان جهاد کشاورزی مازندران هم تصریح کرد: سهمیه شکر صنف به میزان ۱۸۷ تن است و ۳۳۳ تن هم سهمیه شکر خانوار است که مباشرین برای خرید معرفی شوند تا به موقع در بازار عرضه شود.

وی اظهار کرد: در تامین و توزیع گوشت مرغ منجمد مشکلی وجود ندارد و به هر میزان که شهرستان‌ها اعلام کنند در اختیار قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام

  • سه‌شنبه/ ۱۶ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۴:۰۱
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 1401121612036
  • خبرنگار :