به گزارش ایسنا، دکتر اسکندر زند امروز در نشست قانون ایمنی زیستی که در حاشیه هفدهمین کنگره ملی و پنجمین کنگره بینالمللی ژنتیک در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، با بیان اینکه در طول تاریخ علم، علومی آمدهاند ولی عدهای با مخالفت با آنها، از توسعه آن علوم جلوگیری کردهاند، افزود: این وضعیت در خصوص توسعه برخی از علوم در کشور ماه نیز رخ داده است.
وی، نانو فناوری را از جمله این علومی دانست که در کشور توسعه یافته است و ادامه داد: ولی در مقابل برخی از رشتهها وارد دست اندازهایی شدهاند که باید این موضوع آسیبشناسی شود.
زند با تاکید بر اینکه این موارد باید بررسی شوند و شاید در این مسیر دستهایی در کار است که ما حریف آنها نمیشویم، ادامه داد: برای دفاع از هر موضوعی باید زبان خاص آن را بلد باشیم؛ در جاهایی که نیاز به مذاکره با نمایندگان مجلس باشد، باید زبان سیاست بدانیم، برای مذاکره با سازمان برنامه و بودجه باید زبان اقتصادی بدانیم و برای مذاکره با حوزه وزارت علوم باید زبان علمی بدانیم.
مشاور عالی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با طرح این سوال که باید دید چه میزان از امنیت غذایی کشور وابسته به بیوتکنولوژی است، یادآور شد: برای رسیدن به پاسخ مناسب نیاز است تا تمام اسناد سیاسی و اجتماعی کشورها مورد بررسی قرار گیرد و نتایج این بررسیها مکتوب و منتشر شود تا آیندگان بدانند که ما در این حوزه چه کردهایم.
انتهای پیام