به گزارش ایسنا، نشریه آلمانی زایت آنلاین به نقل از منابع آگاه نوشت: این ممنوعیت شامل قطعاتی خواهد بود که در شبکههای مخابراتی آلمان به کار رفته است و اپراتورهای آلمانی ملزم خواهند شد این قطعات را حذف و تعویض کنند.
دولت آلمان که اکنون در حال ارزیابی گسترده روابطش با چین است، در این باره اظهارنظر نکرد. با این حال، یک منبع آگاه، گزارش مذکور را تائید کرد.
مخالفان شرکتهای هواوی و ZTE می گویند ارتباط نزدیک این شرکتها با سرویسهای امنیتی چین، به معنای آن است که استفاده از محصولات آنها در شبکههای موبایل آینده، میتواند به جاسوسان و حتی خرابکاران چینی، دسترسی گسترده به زیرساخت حیاتی را فراهم کند. اما شرکتهای هواوی، ZTE و دولت چین، ادعاهای مذکور را رد و اعلام کردهاند که این اقدامات با هدف حمایت گرایی و حمایت از رقیبان غیرچینی صورت می گیرد.
یک سخنگوی هواوی گفت: این شرکت درباره گمانهزنیها اظهارنظر نمی کند و خاطرنشان کرد هواوی سابقه امنیتی بسیار خوب ۲۰ ساله در تحویل فناوری به آلمان و سایر کشورهای جهان دارد. شرکت ZTE در این باره، اظهارنظر نکرد.
آلمان در سال ۲۰۲۱، قانون امنیت فناوری اطلاعات را تصویب کرد که موانع بزرگی برای سازندگان تجهیزات مخابراتی برای شبکههای نسل جدید ایجاد کرد اما از ممنوعیت مشابهی که کشورهای دیگر برای هواوی و ZTE اعلام کرده اند، خودداری کرده بود.
یک گزارش جدید نشان داد که با وجود این که اپراتورهای آلمانی از استفاده از فناوری هواوی برای بخشهای اصلی شبکه خود اجتناب میکنند، آلمان برای تجهیزات شبکه دسترسی رادیویی ۵G، در مقایسه با ۴G، در واقع وابستگی بیشتری به هواوی پیدا کرده است.
طبق گزارش زایت آنلاین، سازمان امنیتی سایبری و وزارت کشور آلمان ماههاست مشغول بررسی این موضوع هستند که آیا قطعاتی در شبکههای ۵G وجود دارد که ممکن است امنیت این کشور را به مخاطره بیاندازد.
بر اساس گزارش رویترز، این بررسی هنوز رسما به پایان نرسیده اما نتیجه آن مشخص است. دولت آلمان، اپراتورهای را از استفاده از بعضی از قطعات خاص ساخت شرکتهای هواوی و ZTE در شبکههای ۵G، منع خواهد کرد.
انتهای پیام