دکتر امیر رشیدلمیر در گفتوگو با ایسنا در خصوص علت تعمیرات طولانیمدت استخر دانشگاه فردوسی در آغاز بازگشایی دانشگاهها بعد از بحران کرونا، اظهار کرد: عدم رعایت نکات ایمنی و نکات مربوط به نگهداری استخر در سالیان گذشته باعث شد که سقف استخر دچار مشکل شود و هزینهای بیش از ۱۰ میلیارد تومان برای دانشگاه ایجاد کند و دانشگاه مجبور به پرداخت این هزینه برای بهرهبرداری از استخر شد.
وی با اشاره به واگذاری استخر دانشگاه فردوسی به بخش خصوصی، افزود: با توجه به سیاست کلی دانشگاه در مورد زیانده بودن استخر و بر اساس پیشبینیها مبنی بر اینکه استخر پردیس ماهانه حدود یک میلیارد تومان ضرر روی دست دانشگاه خواهد گذاشت، هیأت رئیسه تصمیم گرفت مدیریت استخر را به بخش خصوصی واگذار کند.
رئیس دانشکده علوم ورزشی دانشگاه فردوسی مشهد با بیان اینکه بخش خصوصی علاوه بر تامین این یک میلیارد تومان قرار است تایمهای آموزشی را به صورت رایگان در اختیار دانشکده قرار دهد، عنوان کرد: خدماتی هم که قبلا در خارج از ساعات آموزشی به اساتید، کارکنان و دانشجویان با نرخ مصوب دانشگاه ارائه میشد، همانند گذشته و با همان نرخ ارائه میشود، یعنی هیچ تغییری در شرایط استفاده از استخر رخ نداده است. فقط اکنون بخش خصوصی میتواند برای تایمهای اضافی که استخر خالی میماند و درآمدی نداشت، برنامهریزی کند.
رشیدلمیر با بیان اینکه صحیح نیست که دانشگاه با وجود این همه هزینهای که دارد، ماهی یک میلیارد تومان هم بابت ضررهای استخر پرداخت کند، ادامه داد: بخش خصوصی علاوه بر تامین این مبلغ، هزینه نگهداری استخر، حقوق و بیمه پرسنل و تجهیزات مورد استفاده آن را هم تامین میکند. بنابراین یک هزینه بسیار سنگینی از روی دوش دانشگاه برداشته میشود.
وی در پاسخ به این پرسش که با واگذاری استخر به بخش خصوصی افرادی خارج از دانشگاه هم میتوانند از استخر استفاده کنند یا نه، بیان کرد: بله تایمهای آزاد مثل قبل مورد استفاده دیگران قرار میگیرد. در حقیقت چیزی در ارائه خدمات استخر تغییر نکرده است.
رئیس دانشکده علوم ورزشی دانشگاه فردوسی عنوان کرد: به نظرم یکی از بهترین کارهایی که دانشگاه میتواند انجام دهد همین است که بهره برداری از سالنها و بخشهای مختلف خود را به نهادهایی که حرفهایتر هستند بسپارد. اصلاً منطقی نیست که استخری با این شرایط در داخل شهر بالای چند میلیارد در ماه درآمد داشته باشد ولی در بهترین نقطه شهر، یعنی در داخل دانشگاه فردوسی یک میلیارد هم زیان دهد. همه سالنهای ما تقریباً در همین شرایط هستند و فکر میکنم باید نگرش خود را در سیستم مدیریتی یک مقدار تغییر دهیم تا دانشگاه بتواند از این بحران مالی که درگیرش است، خارج شود.
انتهای پیام