خلیل عوض زاده در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه ۹۹.۸ درصد مناطق روستایی سیستان و بلوچستان از نعمت برق مطمئن و پایدار بهره مند هستند گفت: تعداد کل روستاهای برقدار این استان قبل از پیروزی انقلاب اسلامی ۳۳ روستا بوده که این عدد در حال حاضر ۵۷۱۶ روستا است.
وی ادامه داد: ۱۸۷ پروژه توزیع برق با اعتبار ۲۴۶ میلیارد تومان همزمان با ایام دهه فجر افتتاح و کلنگزنی شد.
مدیر عامل شرکت توزیع نیروی برق استان سیستان و بلوچستان اظهار کرد: این تعداد پروژه در بخشهای برقرسانی، روشنایی معابر، توسعه شبکه روستایی و شهری، اصلاح و بهینهسازی شبکه برق روستایی و شهری انجام شد.
عوض زاده در ادامه گفت: ۳۶ میلیارد و ۴۹۰ میلیون ریال نیز پاداش همکاری به مشترکان برق بخش کشاورزی این استان پرداخت شد.
وی اظهار کرد: دارندگان چاههای کشاورزی در چارچوب انعقاد تفاهم نامه های پاسخگویی بار، با خاموش کردن موتور چاههای کشاورزی خود در ساعت اوج مصرف (۱۲ تا ۱۷) توانستند از این میزان پاداش بهرهمند شوند.
وی با بیان اینکه تابستان امسال، ۲ هزار و ۳۹۸ تفاهم نامه مدیریت مصرف در حوزه کشاورزی این استان منعقد شده است، گفت: ۱۳.۷ درصد مصرف برق استان معادل حدود ۱۸۰ مگاوات میزان مصرف بخش تعرفه های مختلف کشاورزی استان در پیک بار تابستان سالجاری بوده است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق سیستان و بلوچستان با بیان اینکه بخش قابل توجهی از کشاورزان استان، همکاری لازم را با این شرکت داشته و بر همین اساس از مشوقهای در نظر گرفته شده برخوردار شدهاند، گفت: خاموش شدن چاههای کشاورزی در ساعت اوج مصرف تابستان، کمک بسیار بزرگی در پایداری شبکه برق استان نمود.
وی ادامه داد: شهرستان زاهدان و مناطق حومه با بیش از ۹ میلیارد ریال بیشترین میزان پاداش این بخش را دریافت کرده است.
انتهای پیام