به گزارش ایسنا، محمدمهدی اسماعیلی که در مراسم اختتامیه هشتمین جشنواره رسانهای ابوذر سخن میگفت، خاطرنشان کرد: در آغاز دولت سیزدهم در محضر مقام معظم رهبری حضور داشتیم و مهمترین جملهای که ایشان در حوزه مسائل فرهنگی فرمودند نیاز فوری و اساسی به بازآرایی رسانهای بود. رهبر انقلاب اسلامی در آن زمان میدان سخت پیش روی دولت و کشور را مشاهده میکردند. ایشان پیشبینی میکردند که جامعه انقلابی ایران روزهای سختی را در مصاف با جامعه رسانهای دشمن درپیش دارد.
اسماعیلی افزود: این شخصیت بزرگ بهترین الگو برای جریان رسانهای ما است. آن رابطه عمیق با، ولی و دلدادگی به پیامبر در آن سالهای سخت و در تبعید و در رنج ذرهای از ارادت او کم نشد که هیچ بلکه افزایش هم پیدا کرد.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: انقلاب اسلامی به ابوذرهای زیادی نیاز دارد. زیرا امروز جنگ رسانهای بزرگ و همه جانبهای را شاهد هستیم.
وی خاطرنشان کرد: در آغاز دولت سیزدهم در محضر رهبری حضور داشتیم که مهمترین جملهای که ایشان در حوزه مسائل فرهنگی فرمودند نیاز فوری و اساسی به بازآرایی رسانهای بود. رهبر انقلاب اسلامی در آن زمان میدان سخت پیش روی دولت و کشور را مشاهده میکردند. ایشان پیشبینی میکردند که جامعه انقلابی ایران روزهای سختی را در مصاف با جامعه رسانهای دشمن درپیش دارد.
اسماعیلی اضافه کرد: یک رسانه تروریستم رسانهای علیه نظام و دولت مشغول کار است و کار آنها هم به این صورت است که این جریان تروریسم رسانهای بر روی یک مسئله بدیهی و پیش پا افتاده آنقدر کار میکنند که آن را به یک شبهه بحران تبدیل میکنند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی یادآور شد: یک روز در خیابانها، یک روز در جنگ اقتصادی و یک روز در یک عرصه جدید و فردا در عرصههایی دیگر ما با یک دشمن و یک طراحی همه جانبه روبرو هستیم. امروز جنگ از صاحت فیزیک و نظامی به حوزه شناخت و روح و جان تغییر پیدا کرده است.
وی اظهار کرد: امروز با یک جنگ ترکیبی که ماهیت و ذات آن عمدتا بر مبنای یک جنگ شناختی است دشمن تلاش میکند که جمعه ایرانی را نسبت به گذشته پشیمان و نسبت به آینده ناامید کند. در این میان راهبر دشمن مشخص است. در برابر چنین راهبردی نظام فرهنگی، هنری و رسانهای انقلاب باید مواجهه خود را با آنها در خنثی سازی این راهبرد قرار بدهد که همان ماموریت جهاد تبیین است.
اسماعیلی یادآور شد: نسل امروزی که در دانشگاه و در کلاسهای درس حاضر میشوند متولدین دهه ۸۰ ما هستند. آنها نه دوره پهلوی را دیدند و نه دوره پیروزی انقلاب اسلامی را مشاهده کردند و نه دوره جنگ تحملی را دیدند و نه بسیاری از اتفاقات تاریخی این کشور را دیدند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اظهار کرد: نظام رسانهای تروریستی غرب و حامیان داخلی آنها امروز میآیند و نظام پهلوی را تطهیر میکنند. پهلوی که دستش در خون مردم ایران بود. یا رضاخان قلدر بیسوادی که ۲۴ هزار نفر هنوز هم در تاریخ سیاسی کشور کسی از آنها خبری ندارد.
وی افزود: پولهای عبری، عربی و غربی در مسیر تحریف و بمباران افکار عمومی کشور قرار گرفته است. مقوله پوشش یک مقوله تاریخی است. ایرانیان از پیش از اسلام عفیف بودند و فرهنگ ایرانی و فرهنگ مشرق زمین فرهنگ پوشیدگی است آن هم در مقابل فرهنگ غرب که فرهنگ برهنگی است. حال آنها به میدان آمدند و این ارزش ذاتی را مورد حمله قرار میدهند.
اسماعیلی گفت: امروز مسئولیت مهمی بر دوش افسران جنگ نرم، اهالی فکر و رسانه، روزنامهنگاران و رسانهایهای طرفدار انقلاب اسلامی قرار گرفته است. جشنواره ابوذر از این منظر باید محملی برای تربیت روزنامه نگارانی برای حضور در این جهاد بزرگ و مقابله با این جنگ رسانهای گسترده دشمنان باشند.
در پایان مراسم از برگزیدگان جشنواره رسانهای ابوذر به شرح زیر تقدیر شد:
حسین شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان به عنوان جهادگر عرصه رسانه
پیام تیرانداز مدیرمسئول خبرگزاری فارس
ایمان جانی مدیرمسئول روزنامه فرهیختگان
اخوان مدیرمسئول روزنامه جوان
مقداد زکی زاده مدیر مسئول شبکه اطلاع رسانی دانا به عنوان پیشگامی در عرصه تبیین
امید قالیباف سخنگوی وزارت صمت و خرامید معاون روابط عمومی وزارت ارتباطات به خاطر امیدآفرینی
ماهیار معاون فناوری اطلاعات بانک ملی و مدیر پیام رسانه بله به عنوان پیام رسان برتر.
همچنین مرتضی غرقی، علی رمضانی، صادقی و بیسان به عنوان چهرههای برتر حوزه رسانه بینالملل معرفی شدند.
انتهای پیام