افزایش ۱.۸ درصدی انتخاب رشته ریاضی-فیزیک توسط دانش آموزان

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر نقش مدیر مدرسه در توسعه ساحت‌های شش گانه سند تحول گفت: مدیر مدرسه محور عملیاتی کردن سند تحول است.

به گزارش ایسنا، محمدمهدی کاظمی اظهار کرد: چالش‌های بسیاری در سال تحصیلی جاری از جمله دو سال آموزش غیرحضوری به علت بیماری کرونا پیش روی آموزش متوسطه بود. در همین راستا برنامه های مطلوبی از سوی دفاتر معاونت آموزش متوسطه در ستاد و استانها به منظور برطرف کردن این چالش ها صورت گرفت.

عضو شورای عالی آموزش و پرورش، اظهار کرد: در یک سال گذشته برگزاری جشنواره علمی و پژوهشی و نوجوان خوارزمی با حضور بیش از یک میلیون و هفتصد هزار دانش آموز و افزایش تعداد پژوهشسراها به منظور تقویت روحیه پژوهش محوری و بستری برای ایجاد موقعیت‌های یادگیری متنوع انجام شده است، همچنین افزایش ۱.۸ درصدی سهم رشته ریاضی-فیزیک و بیش از ۲ درصدی آموزش­ های فنی و حرفه ای و کاردانش در توزیع متوازن از جمله اقدامات مهم و موفق در سال تحصیلی جاری بوده است.

کاظمی با اشاره به لزوم اجرای سند تحول بنیادین، گفت: محل اصلی اجرای سند تحول بنیادین در آموزش و پرورش، مدرسه و محور عملیاتی نمودن آن مدیر مدرسه است. تا زمانی که نگرش و باور مدیران مدارس در ارتباط با این سند اصلاح نشود، هیچ تغییری حاصل نخواهد شد، لذا  در گام اول توانمندسازی مدیران مدارس در همین راستا باید صورت گیرد.

وی در ادامه تصریح کرد: باید به ظرفیت پژوهشسرا به منظور حضور تمامی دانش آموزان مقاطع مختلف توجه بیشتری شود. مدیران باانگیزه و خلاق برای پژوهشسراهای دانش آموزی انتخاب شود تا شاهد تحقق روحیه پژوهش محوری در دانش آموزان باشیم.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، عضو شورای معاونین وزارت آموزش و پرورش در پایان، گفت: نمایشگاه تولیدات هنرآموزان هنرستانها و دست آوردهای پژوهشسراها حتما در استان ها برگزار شود تا مردم و مسئولین شاهد توانمندیها، هنرمندی و مهارت دانش آموزان باشند.

انتهای پیام

  • دوشنبه/ ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ / ۱۴:۲۶
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1401121511180
  • خبرنگار :

برچسب‌ها