به گزارش ایسنا، سیدمحمدرضا میرتاج الدینی، با اشاره به آخرین وضعیت توسعه شبکه فیبر نوری، اظهار کرد: کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی نزدیک به یک سال است که فعالیتهای گسترده ای در خصوص «صندوق توسعه شبکه فیبر نوری» آغاز کرده است؛ بر همین اساس موضوع صندوق توسعه شبکه فیبر نوری به منظور دسترسی نهایی شبکه اینترنت ثابت برای مردم در مجلس مدنظر بود و خوشبختانه کلیات طرح یک فوریتی متمرکزسازی منابع مالی توسعه این شبکه در کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و منتظریم این طرح مربوطه اعلام وصول شود.
وی ادامه داد: در همین اساس در لایحه بودجه ۱۴۰۲ پیشنهادی از سوی دولت در خصوص ایجاد صندوق توسعه شبکه ملی اطلاعات مطرح و در کمیسیون تلفیق بررسی شد. این موضوع با پیشنهاد فراکسیون به دلیل وجود ضعف هایی اصلاح شد.
این عضو کمیسیون تلفیق لایحه بودجه ۱۴۰۲ اضافه کرد: مجلس شورای اسلامی در بند (س) تبصره ۷ در لایحه بودجه ۱۴۰۲ عنوان «صندوق توسعه شبکه ملی اطلاعات» را به «حساب توسعه فیبر نوری» تغییر داد. کرد در همین راستا در کمیسیون صنایع و معادن موضوع «صندوق توسعه شبکه فیبر نوری» منطبق با لایحه بودجه تکمیل می شود.
رئیس فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی با ایراز امیدواری از اینکه تصمیم اتخاذ شده به توسعه شبکه فیبر نوری منجر شود، گفت که در تلاشیم اقدامات و تصمیمات مربوطه باعث رشد و شکوفایی صنعت ارتباطات و فناوری اطلاعات در کشور شود.
در همین رابطه سهیل یحییزاده رییس کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی توضیح داد: طی یکسال گذشته طرحهای بزرگ ملی در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات از سوی این کمیته پیگیری شده است؛ طرح «صندوق توسعه شبکه فیبر نوری» از جمله مهمترین مواردی بود که توسط فراکسیون راهبردی در دستورکار قرار گرفت و با برنامهریزی منسجم، طرحهای کلان و بزرگتری در سال ۱۴۰۲ در حوزه صنعت ICT به عنوان اشتغالزا ترین صنعت دنیا در دستورکار قرار دارد.
وی ادامه داد: توسعه فعالیتها در حوزه دیتا دادهکاوی، هوش مصنوعی، توسعه شبکههای زیرساخت مخابراتی اعم از نسل پنجم موبایل، توسعه شبکه فیبر نوری، توسعه زیرساخت حوزههای مربوط به مراکز داده، تولید محصولات داخلی و توسعه شبکه فینتکها، مهمترین اولویتهای کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی در سال ۱۴۰۲ است.
یحییزاده با اشاره به اینکه متاسفانه قوانین در این حوزه بسیار قدیمی و نیازمند بهروزرسانی است، بیان کرد: کمیته ارتباطات و فناوری اطلاعات فراکسیون راهبردی مجلس شورای اسلامی ارتباط بسیار مناسبی با ارگانهای مختلف دولتی و بخش خصوصی اعم از اصناف، اتحادیهها، شرکتها برقرار کرده و مسائل مختلف را با تعامل و همفکری پیش میبرد تا طرحهای عملیاتی به منظور انتفاع مردم محقق شود.
انتهای پیام